Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek érdemes terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes terhes csajnál próbálkozni házzasságtörés miatt?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akivel nagyon jól kijövünk, szerintem be is jövünk egymásnak, de ő férjnél van, épp babaprojektben vannak. Viszont a férje nem annyira tűnik lelkesnek, amikor beszél róla kb olyan, mintha azt a gyereket csak ő akarná. Nem azt mondom, hogy nem boldog, de mittudomen, annyira nem csattan ki. Nemrég terhes lett, én viszont csak szexet szeretnék tőle, nem akarom szétrobbantani a házasságát.

Szerintetek van értelme beprobalkoznom vagy eselytelen most?

2023. szept. 27. 17:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

7es koszi, en is ezt latom realisabb utnak

9es nem tudom mi a problemad. ha azt irtam volna ki, hogy cuckold vagyok es a felesegemhez keresek fiatal csodort, akkor nyomnad a zoldet, mi?

de ha azt irtam, hogy van egy jo csaj, akit meg szeretnek fektetni akkor en vagyok a retartald, mert "pont terhes"

en kerek elnezest

2023. szept. 27. 17:35
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
Ez az esélytelen kategória
2023. szept. 27. 18:04
 13/31 anonim ***** válasza:
91%
Érdemes elgondolkodni azon hogy hogy jutottál idáig.
2023. szept. 27. 18:14
 14/31 anonim ***** válasza:
90%
Engedjétek el. Nem érti.
2023. szept. 27. 18:22
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kerdezo mellett szeretnek szolni, de en lattam mar ilyet. Ferjem regi haverjat megcsalta a terhes felesege, aztan nem sokkal a gyerek szuletese utan szet is mentek, a csaj ossze is jott hivatalosan azzal akivel felrement. Erdekesseg, hogy a kapcsolatuk kezdetet akkora teszik, ahogy teherbe esett az exferjetol.
2023. szept. 27. 19:58
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a férje nem ujjong neked, semmit nem jelent
2023. szept. 27. 20:10
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
15# én is láttam hasonlót a férje a terhesség miatt nem akart a nőtől semmit szexuálisan, terhesség után az anyuka szerep miatt nem kívánta, és a nőci inkább félrement, és ők is összejöttek később.
2023. szept. 27. 20:46
 18/31 anonim ***** válasza:
43%
Csak adjátok alá a lovat, ez az👏👏👏
2023. szept. 27. 21:05
 19/31 A kérdező kommentje:

na tessek, latjatok? nem csak nekem jutott ez eszembe.

nem ertem, miert vagytok ennyire kiakadva.

2023. szept. 27. 21:13
 20/31 anonim ***** válasza:
22%
Egy próbálkozást megér,ha összejön nagyon izgató dolog.
2023. szept. 27. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!