Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érdemes újra találkozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes újra találkozni egy régi plátói szerelemmel? Férjnél vagyok.

Figyelt kérdés

Már házasok voltunk, amikor megismertem egy pasit, akivel megvolt köztünk a kémia, jóban lettünk, flörtöltünk, sokat beszélgettünk, találkozgattunk kettesben, de soha, semmi nem történt köztünk, csók sem.

Részemről ez egy érzelmi megcsalás volt, mert én nagyon oda voltam érte, de a srác elköltözött ősszel másik városba, azóta egyáltalán nem tarjuk a kapcsolatot. Nehezen viseltem, de már nagyjából túl vagyok rajta.

A közeljövőben lesz egy esemény, amire mindketten hivatalosak vagyunk.

Érdemes lenne elmenni? Vagy csak újra felzaklatna a dolog és tovább szenvednék? Vajon, ha így nyomtalanul eltűnt az életemből, akkor már nem is lenne nála semmi esélyem, ugye?

2023. máj. 10. 20:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem mennék el.
2023. máj. 10. 20:41
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Miért vagy még együtt a férjeddel?
2023. máj. 10. 20:46
 3/19 anonim ***** válasza:
46%

A fickó egyébként nem érzett semmit? Miért nem váltál el, ha a férjed ennyire nem köt le, hogy más férfiakkal tudsz flörtölni.

Tudom, hogy jól esik a figyelem, nő vagyok, tudom hogy jó érzés amikor megbámul a helyes pasi, mert akkor egy kicsit dögösnek érzem magam. De ettől több sosem történik, nem hiányoznak egyenként, nem érzek egyik iránt semmit, nem beszélek velük, mert van párom aki mindent megad.

Szóval elmennék arra az eseményre, összejönnék a taggal és a férjemet hagynám élni. Mármint először elválsz aztán jöhet a következő...

30l

2023. máj. 10. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer már kikerültél a kisértés alól. Miért akarsz újra alá menni?
2023. máj. 10. 20:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
4+ Biztos, hogy ilyen előzmény után nem mennék el a helyedben. Magad ellensége akarsz lenni?
2023. máj. 10. 20:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Minek? Csak magaddal csesznél ki.
2023. máj. 10. 21:03
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Hallgass meg ezt a Hofi slàgert: [link] Minden asszony èletèben..
2023. máj. 10. 21:09
 8/19 anonim ***** válasza:
78%

Ne már! Semmi nem történt közöttük!

Azért megnézem én azt a férfit/nőt, aki 10-40 év alatt senkihez nem vonzódott a párján kívűl.

AMúgy ne menj el, ha csak ezért mennél.

2023. máj. 10. 21:13
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem kerestem a kalandot, egy tanfolyamon találkoztunk és ez lett belőle. Nem volt szándékos, csak elkezdtünk ártatlanul egymásra mosolyogni, és valahogy összehaverkodtunk. Mire észrevettem, hogy mi van, érzelmileg már nyakig benne voltam. Hogy ő mit érzett, azt nem tudom.

A férjemet szeretem, csak, több, mint 10 éve vagyunk együtt és elégge eltávolodtunk az utóbbi időben, főleg szexuálisan. De amúgy meg szép életünk van, nem akarom elhagyni.

Nem miatta mennék, egy kedves ismerős kerek számú, nagyszabású szülinapi bulija lesz. Dilemmában vagyok, de van még addig pár hét.

De igen, én is kicsit úgy érzem, hogy magammal szúrnék ki, mert újbol felzaklatna és úgyse lenne köztünk semmi. Nehéz döntés.

2023. máj. 10. 21:32
 10/19 anonim ***** válasza:
66%

Te már eldöntötted, hogy elmész és szex is lesz.

Ez ennyi.

2023. máj. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!