Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes újra találkozni egy régi plátói szerelemmel? Férjnél vagyok.
Már házasok voltunk, amikor megismertem egy pasit, akivel megvolt köztünk a kémia, jóban lettünk, flörtöltünk, sokat beszélgettünk, találkozgattunk kettesben, de soha, semmi nem történt köztünk, csók sem.
Részemről ez egy érzelmi megcsalás volt, mert én nagyon oda voltam érte, de a srác elköltözött ősszel másik városba, azóta egyáltalán nem tarjuk a kapcsolatot. Nehezen viseltem, de már nagyjából túl vagyok rajta.
A közeljövőben lesz egy esemény, amire mindketten hivatalosak vagyunk.
Érdemes lenne elmenni? Vagy csak újra felzaklatna a dolog és tovább szenvednék? Vajon, ha így nyomtalanul eltűnt az életemből, akkor már nem is lenne nála semmi esélyem, ugye?
Hát nem érdemes.
Direkt keresni az alkalmat a drámára meg a félrelépésre egyáltalán nem érdemes.
Érdemes-e megdgatni magad? Hát, én előbb beadnám a válópert, aztán plátóizgatnék, de mások vagyunk.
Ja, bocs, én össze sem házasodtam volna egy olyan pasassal, akit nem szeretek és akit lazán dobnék egy plátói ffi miatt.
"elkezdtünk ártatlanul egymásra mosolyogni,"
Fordítom: Átbillentem hipergám üzemmódba és benedvesedett a muffom.
Valszeg szétrakom a pasinak a lábamat de ha a férjem rájön és szétmegy házasságunk, azt majd nagyon igazságtalannak fogom tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!