Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érdemes újra találkozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes újra találkozni egy régi plátói szerelemmel? Férjnél vagyok.

Figyelt kérdés

Már házasok voltunk, amikor megismertem egy pasit, akivel megvolt köztünk a kémia, jóban lettünk, flörtöltünk, sokat beszélgettünk, találkozgattunk kettesben, de soha, semmi nem történt köztünk, csók sem.

Részemről ez egy érzelmi megcsalás volt, mert én nagyon oda voltam érte, de a srác elköltözött ősszel másik városba, azóta egyáltalán nem tarjuk a kapcsolatot. Nehezen viseltem, de már nagyjából túl vagyok rajta.

A közeljövőben lesz egy esemény, amire mindketten hivatalosak vagyunk.

Érdemes lenne elmenni? Vagy csak újra felzaklatna a dolog és tovább szenvednék? Vajon, ha így nyomtalanul eltűnt az életemből, akkor már nem is lenne nála semmi esélyem, ugye?

2023. máj. 10. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem érdemes.

Direkt keresni az alkalmat a drámára meg a félrelépésre egyáltalán nem érdemes.

2023. máj. 10. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Már eldöntötted, hogy menni akarsz, csak megerősítést vársz. Ne menj el egyébként.
2023. máj. 10. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
Ha csak beszélgettek, nincs semmi más, akkor szerintem beleférhet.
2023. máj. 11. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
19%
Elmennék és szexelnék is
2023. máj. 12. 16:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes-e megdgatni magad? Hát, én előbb beadnám a válópert, aztán plátóizgatnék, de mások vagyunk.

Ja, bocs, én össze sem házasodtam volna egy olyan pasassal, akit nem szeretek és akit lazán dobnék egy plátói ffi miatt.

2023. máj. 12. 22:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, te annak reményében akarsz elmenni hogy lesz valami, de mivel sejted hogy ugyanúgy nem mint eddig ezért dilemmazol. Ez aranyos.:D
2023. máj. 13. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: ha képes vagy újra elviselni, hogy csak beszélgettek menj, de ha többet akarsz, szerintem okosabb ha a fenekeden maradsz.
2023. máj. 13. 18:52
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Inkább azon gondolkodj, hogy hozhatjátok vissza a férjeddel az érzelmeket a kapcsolatotokba, mert ha így maradtok, akkor nem ez volt az utolsó plátói és esetlegesen nem plátói szerelem.
2023. máj. 18. 13:33
 19/19 gyurlaci ***** válasza:
100%

"elkezdtünk ártatlanul egymásra mosolyogni,"

Fordítom: Átbillentem hipergám üzemmódba és benedvesedett a muffom.

Valszeg szétrakom a pasinak a lábamat de ha a férjem rájön és szétmegy házasságunk, azt majd nagyon igazságtalannak fogom tartani.

2023. jún. 10. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!