Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elnézni az érzelmi megcsalást?
Figyelt kérdés
Sajnos rengeteg dolog összejött, nem figyeltem a barátnőmre, rengeteget dolgoztam, túlórák stb, érzelmileg eltavolodtam tőle. Sajnos érzelmileg elkezdett érzelmeket érezni egy másik pasi iránt. Neten tartották a kapcsolatot, sokat beszélgettek a szexről, (ami hiányzott a kapcsolatunkból).
Nagyon nehezen emésztem ezt a dolgot. Tudom, hogy nekem is benne van a kezem, de olyan hihetetlen, hogy ez megtörtént.
2023. ápr. 11. 22:51
1/5 anonim válasza:
Beszélgettek a szexről? Vagy szexchateltek? Képet is cseréltek? Beszélgetés közben esetleg magukhoz is nyúltak? Vannak fokozatok, és nem mindegy, meddig jutottak.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, szexchat is volt fél éven keresztül, és igen magukhoz is nyúltak, képeket és videókat is küldtek egymásnak sajnos.
2023. ápr. 11. 22:56
3/5 anonim válasza:
Igazság szerint mindketten hibásak vagytok, a barátnőd is szép példány, mert nem szakított veled idejében, inkább megcsalt érzelmileg.
4/5 anonim válasza:
Ha lett volna lehetősége akkor megcsalt volna élőben is?
Nekem mondjuk mindegy lenne, én nem próbálnám ezt megemészteni, meg szenvedni vele, hogy majd minden jó legyen. Következővel majd jobban fog menni.
5/5 anonim válasza:
Mit nyernel azzal, hogy elnezed? Van egy baratnod, aki nem tisztel, lenez teged, megalaz, hatbaszur, es te ezek utan attol felsz, hogy valami ertekeset veszitesz el? Mert akkor gond van az ertekiteleteddel is. Az ilyen tartas nelkuli ember selejtes, ha egyutt maradsz vele te is azza valsz. Ezert kell meghuzni onmagadnak azt a szintet, ami ala nem akarsz sullyedni. O meghuzta es eleg melyen van neki. Koveted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!