Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők , akik a jobb, élvezeteseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők , akik a jobb, élvezetesebb szex reményében csaltátok meg férjeteket, érdemes volt ?

Figyelt kérdés

Érdemes volt bevállalni a megcsalást?

Beteljesült a várt eredmény, jobb lett, jobb volt, élvezetesebb volt a szex azzal a másik férfival?

#megcsalás, jobb szex mint a férjel
2022. febr. 4. 22:12
A kérdező szavazást indított:
Csalódtam, nem volt jobb a szex, másik férfival sem.
Sokkal jobb és élvezetesebb volt a szex mint a férjemmel.
Nem volt jobb , viszont utánna az otthoni szex sokkal izgalmasabbá és élvezetesebbé vált.
Csalódtam az egészbe, soha többé nem csalom meg a férjemet.
15 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen mas volt mint a ferjemmel, de nem volt eleg ahoz hogy szet szakitson minket. Boldogan elunk a ferjemnek hala aki felre tudta tenni az egeszet
2022. febr. 4. 22:34
 2/22 A kérdező kommentje:

Nekem a férjem volt az első, Ő vette el a szüzességemet 30 évvel ezelőtt !

Soha eddig nem voltam más férfival.

Nincs bajom a férjemmel, de nem tudom, hogyha mással lefeküdnék az miben vagy mennyivel lenne más , mennyivel lenne élvezetesebb vagy miben lenne jobb?

Mivel nincs összehasonlítási alapom, így abban a hiszembe vagyok , hogy jól van ez így ahogy már 30 éve van.

De lehet, hogy azzal a másik férfival, még csodálatosabb lenne és akkor meg félő, hogy többet nem akarnék a férjemmel szexelni , sőt lehet, hogy szerelembe is esnék és annak meg ki tudja mi lenne a vége?

2022. febr. 4. 22:52
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanígy gondolkodott a volt a feleségem. Őt érdekelte, hogy milyen lehet egy másik f@sz. Megtudta, hogy velem sokkal jobb a szex. Utána természetesen elváltunk és azóta is örülök, hogy félrelépett. Sokkal szebb, értelmesebb nőkkel voltam utána és találtam olyat, akivel sokkal jobb a szex is.
2022. febr. 5. 00:22
 4/22 anonim ***** válasza:
77%

Mivel nincs összehasonlítási alapom, így abban a hiszembe vagyok , hogy jól van ez így ahogy már 30 éve van. - igen, ez mondjuk... probléma.

Mert nekem, a srác, aki elvette a szüzességemet és x év múlva engem is tervezett. khm. Nem volt jó az ágyban, de első kapcsolatban, ó, jó ez - hiszen nem volt viszonyítási alap.

Ő csalt meg engem egy nálam jobb testű! barátnőmmel (úgyhogy szakítottam), és nagyon jól tettem.

A barátommal ezerszer jobb a szex, mert rám is figyel, gyorsan felizgul, és hálisten pár centivel rövidebb is, aminek örülök, mert nem fáj 10/10, mint exemmel.

Ha nem úgy alakul, ahogy, akkor leéltem volna egy életet valakivel, hogy hiszem!, milyen a jó - valójában semmilyen - szex,

2022. febr. 5. 06:30
 5/22 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, még egy kávét bedobok, hátha úgy sikerül értelmezni a mondataitad így korán reggel.
2022. febr. 5. 07:06
 6/22 anonim ***** válasza:
41%
Nem bántam meg. Szeretem a párom, a szex is jó, de 10 év az 10 év. Amikor már kívülről fújod a másik minden mozdulatát, azzal sincs gond, csak olyankor szokott jönni valaki, aki láttán brutálisan elkap a vágy. Van, akinek minden héten akad ilyen, másnak 3-4 évente egyszer, mint nekem. Most hagyjam veszni, ezt a jó lehetőséget? Tisztességes vagyok minden másban, még egy rossz szavam sincs olyanokhoz sem, akik sírásig bántanak, akkor hadd élvezkedjek ilyen ritkán máshol is (szerintem). 2-3 alkalom után úgyse izgat tovább, mert nem érzelmekről szól, nem barátkozom, csak felkínálom a lehetőséget, magamat. Igen, jobb szokott lenni, mint otthon, de csak amíg az újdonság varázsa tart. Viszont utána 2-3 évig megint nem érdekel az új. Tudja a férj, ő is kalandozhat (eddig nem akart).
2022. febr. 5. 07:26
 7/22 anonim ***** válasza:
30%

Úristen ez nagyon arcon vágott utolsó.

Ti tényleg ilyenek vagytok férfiak?

Jesszus.

2022. febr. 5. 13:24
 8/22 anonim ***** válasza:
34%

Bezzeg ha a feleséged csinálná ezt a világ legnagyobb k... Ja lenne.

Ilyenkor úgy leszedetnem a valaszado IP címet és kinyooznam hol lakik, feleségnek meg arcába dugnam a valóságot, ezt.

Szerencsétlen nő. Meg igazából mindenki ha ti férfiak így viselkedtek velünk.

És még azt mondja szereti. Any@d@t szereted NEM TISZTELED AKKOR NEM IS SZERETED!

2022. febr. 5. 13:26
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
7,8 ti olvastok is, vagy csak fröcsögtök? nő írta 😀
2022. febr. 5. 13:55
 10/22 A kérdező kommentje:

Kanyarodjunk vissza az eredeti kérdéshez !

Nők , akik a jobb, élvezetesebb szex reményében csaltátok meg férjeteket, érdemes volt ?

Érdemes volt bevállalni a megcsalást?

Beteljesült a várt eredmény, jobb lett, jobb volt, élvezetesebb volt a szex azzal a másik férfival?

2022. febr. 5. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!