Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők , akik a jobb, élvezetesebb szex reményében csaltátok meg férjeteket, érdemes volt ?
Érdemes volt bevállalni a megcsalást?
Beteljesült a várt eredmény, jobb lett, jobb volt, élvezetesebb volt a szex azzal a másik férfival?
Nekem a férjem volt az első, Ő vette el a szüzességemet 30 évvel ezelőtt !
Soha eddig nem voltam más férfival.
Nincs bajom a férjemmel, de nem tudom, hogyha mással lefeküdnék az miben vagy mennyivel lenne más , mennyivel lenne élvezetesebb vagy miben lenne jobb?
Mivel nincs összehasonlítási alapom, így abban a hiszembe vagyok , hogy jól van ez így ahogy már 30 éve van.
De lehet, hogy azzal a másik férfival, még csodálatosabb lenne és akkor meg félő, hogy többet nem akarnék a férjemmel szexelni , sőt lehet, hogy szerelembe is esnék és annak meg ki tudja mi lenne a vége?
Mivel nincs összehasonlítási alapom, így abban a hiszembe vagyok , hogy jól van ez így ahogy már 30 éve van. - igen, ez mondjuk... probléma.
Mert nekem, a srác, aki elvette a szüzességemet és x év múlva engem is tervezett. khm. Nem volt jó az ágyban, de első kapcsolatban, ó, jó ez - hiszen nem volt viszonyítási alap.
Ő csalt meg engem egy nálam jobb testű! barátnőmmel (úgyhogy szakítottam), és nagyon jól tettem.
A barátommal ezerszer jobb a szex, mert rám is figyel, gyorsan felizgul, és hálisten pár centivel rövidebb is, aminek örülök, mert nem fáj 10/10, mint exemmel.
Ha nem úgy alakul, ahogy, akkor leéltem volna egy életet valakivel, hogy hiszem!, milyen a jó - valójában semmilyen - szex,
Úristen ez nagyon arcon vágott utolsó.
Ti tényleg ilyenek vagytok férfiak?
Jesszus.
Bezzeg ha a feleséged csinálná ezt a világ legnagyobb k... Ja lenne.
Ilyenkor úgy leszedetnem a valaszado IP címet és kinyooznam hol lakik, feleségnek meg arcába dugnam a valóságot, ezt.
Szerencsétlen nő. Meg igazából mindenki ha ti férfiak így viselkedtek velünk.
És még azt mondja szereti. Any@d@t szereted NEM TISZTELED AKKOR NEM IS SZERETED!
Kanyarodjunk vissza az eredeti kérdéshez !
Nők , akik a jobb, élvezetesebb szex reményében csaltátok meg férjeteket, érdemes volt ?
Érdemes volt bevállalni a megcsalást?
Beteljesült a várt eredmény, jobb lett, jobb volt, élvezetesebb volt a szex azzal a másik férfival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!