Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők , akik a jobb, élvezeteseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők , akik a jobb, élvezetesebb szex reményében csaltátok meg férjeteket, érdemes volt ?

Figyelt kérdés

Érdemes volt bevállalni a megcsalást?

Beteljesült a várt eredmény, jobb lett, jobb volt, élvezetesebb volt a szex azzal a másik férfival?

#megcsalás, jobb szex mint a férjel
2022. febr. 4. 22:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
igen. akkortól van hüvelyi orgazmusom.
2022. febr. 5. 16:18
 12/22 A kérdező kommentje:

11 # -es !

Hány év telt el úgy, hogy csak a férjeddel szexeltél, azaz hány év házasság, kapcsolat, után csaltad meg a férjedet/párodat ?

Szerinted, mi lehetett annak az oka, hogy a férjeddel nem volt hüvelyi orgazmusod , azaz mi váltotta ki nálad az új férfival való szeretkezéskor a hüvelyi orgazmust ?

2022. febr. 5. 16:39
 13/22 anonim ***** válasza:
15 év. nem tudom, nem jöttem rá, hogy miért volt így. az új az nagy szerelem volt. és rögtön jó volt. megdöbbentő élmény volt.
2022. febr. 5. 18:25
 14/22 A kérdező kommentje:

13 # -as !

A férjeddel továbbra is tudtál, volt kedved szexelni, független attól , hogy az új szerelmeddel sokkal jobb volt a szex ?

Vagy el váltál az új szerelmed miatt?

Vagy maradtál a meglévő kapcsolatodba, házasságodba ?

2022. febr. 5. 23:00
 15/22 anonim ***** válasza:
elváltam. nem ment nekem, hogy egyszerre kettővel legyek
2022. febr. 6. 07:37
 16/22 A kérdező kommentje:

15#-ös !

Huhh, akkor most mondhatjuk, hogy te egy boldog és szexuálisan is maximálisan kielégítő kapcsolatba éled új életedet ?

2022. febr. 6. 15:36
 17/22 anonim ***** válasza:
igen 🙂
2022. febr. 6. 15:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Én csak az exem elmondásából mesélnék. Ő is félrelépett, volt egy harmadik. Mi elváltunk, veszekedés nélkül. Azt mondta szerelmes, én meg nem akartam az útjukba állni. Mivel megcsalás volt, mindenképpen elváltam volna. Kb fél évig tartott az a jó szex, ugyanis utána annyira megritkult a srác miatt, hogy amikor volt, akkor is pár percek voltak. Ami utána jött, hogy a gyerek nem akart dolgozni, eltartatni akarta magát, stb. Persze az ex meg jött volna vissza, vagyis próbálkozott. A lényeg, náluk a szex kb fél évig volt jó. Bár az ex szerint csak azért mert az elején izgalmas volt, utána meg szerelmes.
2022. febr. 6. 16:04
 19/22 A kérdező kommentje:

18 #-as !

Hát igen, ezek szerint, sok esetben, ill. az általam szavazásra bocsájtott eredmény szerint is, a többség arra szavazott, hogy : igen sokkal jobb volt a szex mint a férjükkel !

Igaz arról senki nem beszél, hogy ez a sokkal jobb szex ez meddig tartott !

Az egyik válaszoló viszont teljesen pozitív , sőt boldog és szexuálisan is maximálisan elégedett kapcsolatra talált 15 évnyi nem annyira kielégítő házasság után !

2022. febr. 6. 22:04
 20/22 anonim ***** válasza:

#19!

Azt vedd figyelembe, hogy a többség a pozitív élményiről szeret beszámolni. Még egy anonim oldalon is jellemző, hogy kevesebben írnak, akik csalódtak a félrelépésükben.

2022. febr. 6. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!