Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne utána járnom, vagy hagyjam?
Pár hete akaratlanul is észre vettem, hogy a barátom kontaktban van az ex barátnővel. Mindig csak a rosszat mondta róla szinte, tehát úgy volt beállítva nekem a dolog, hogy ők már biztosan nem fognak többé beszélni.
Kimagyarázta valami elég nyakatekerten a dolgot, és megkért hogy ne is hozzam többé ezt szóba. Telik az idő, de nem hagy nyugodni a dolog, pláne hogy csak 2 utcával lakik feljebb a nő tőle.
Gyanakszom, de nem tudok semmi bizonyítékot mutatni. Sőt ezután párszor érzem, hogy több dologban is hazudik nekem, de lehet csak én vagyok már rögeszmés.
Tudom, idióta vagyok hogy látszólag bekajáltam a dolgot és rég le kellett volna lépnem, de nem tudom hogy érdemes ezzel tovább foglalkoznom, vagy legalább valami bizonyítékot találni.
Érzem hogy nem őszinte velem, viszont ha ezt nem tudom alátámasztani semmivel, csak az van hogy túlreagálom.
"Érzem hogy nem őszinte velem"
Ennyi bőven elég ahhoz, hogy lelépj.
És? Nem a bíróságon vagytok, ahol megdönthetetlen bizonyíték kell. Bőven elég a szakításhoz, ha részedről oda a bizalom, mert több dologban is hazudik.
Még csak bele se kell egyeznie a szakításba. Elég, ha te kimondod, hogy vége.
Enélkül viszont ez csak hiszti, meg gyanúsítgatás.
Szóval döntsd el, hogy vele akarsz maradni akkor is, ha _esetleg_ igazad van és megcsal, vagy szakítasz. Ennek semmi értelme, hogy te azt hiszed, hogy félrelép az exével, de kivárod, hogy olyan hülye legyen, hogy lebukik, miközben tudja, hogy gyanakodsz. Így ő maximum óvatosabb lesz, de bevallani nem fogja.
A 3-as jól mondja.
Beszélj a lánnyal, tegyétek össze az infókat! Szerintem neki is hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!