Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mikortól nem megcsalás? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól nem megcsalás? Ha már tudom hogy válunk, es a napokban beadjuk a válást, már elhidegültunk egymástól, mikortól nyithatunk új kapcsolat felé? Nem csaltuk meg egymást

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, te honnan tudod mindezt? 😂
2023. szept. 21. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
11 Olvasd vissza, hogy nem lép mert gyereke van és nincs hova mennie
2023. szept. 21. 12:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen, még nem lépek csak készítem az utat.

Furán hangzik, mintha csak eloskodnek de nem, mindigis volt munkahelyem kivétel amikor szultem nem, és ugyanúgy álltam mindent, sőt sok mindent vettem a paromnak is. Mindegy is , csak most kicsi a gyerek, es olyan munkát választottam ami anyabarát, egyelőre részmunkaidő.

De ezen is változtatni fogok mert egy tanfolyamon veszek részt es nemsokára levizsgázok - akkor jobb munkám lesz.

Ennyi dióhéjban .

Jöhetnek a kommentek előítéletek nélkül 😊

2023. szept. 21. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, ahogy az egyik fél kijelenti, hogy válni szeretne, onnantól tiszta lapokkal játszik, lezárta, onnantól nem megcsalás. De ha már a bejelentés előtt is megvolt a 3.,vagy már tett erőfeszítéseket, hogy meglegyen, az még annak számít.
2023. szept. 21. 16:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon egyetértek 14#.

Ez alatt mit értesz?

"De ha már a bejelentés előtt is megvolt a 3.,vagy már tett erőfeszítéseket, hogy meglegyen, az még annak számít"

?

2023. szept. 22. 14:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem közölte valaki a párjával, hogy "kész, vége, válni akarok", hanem elkezdi keresgélni a lehetséges utódot, az addig megcsalásnak számít, hiába zárta le az illető magában a kapcsolatot. Onnantól számít nem megcsalásnak, ha korrekt módon közli a szándékát a másikkal. 14es vagyok.
2023. szept. 22. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!