Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a hibás ha elhidegültem a páromtòl? (Friss kapcsolat)
3 hònapja vagyunk együtt. Kevés időt szán rám a pasim, amikor együtt vagyunk minőségi időt töltünk együtt, viszont én sokszor egyedül érzem magamat ebben a kapcsolatban. Beszéltem már vele korábban erről, hogy néha egyes napok olyanok mintha full egyedül lennék. Igazábòl kezdem megszokni.
2 napja kirobbant egy vita, mert szerinte én már nem szeretem és hamar elmùlt a szerelem... jön azzal hogy sose szerettem stb stb.
Ami nem igaz, mert szeretem.
Szerintem ő is elhidegult tőled, mert ha nem ez történt volna, akkor több időt töltött volna veled.
Úgyhogy nem vagy hibás, hagyd el.
Én amikor mondtam a barátomnak hogy az kezd nekem felűnni hogy mindenhova egyedül járok mindent egyedül intézek el, olyan mintha nem is lenne barátom, bemne se vagy az életemben tulajdonképpn akkor ugy pár napig megerőltette magát hogy eljön velem az én ügyeimet intézni. Egy ket hivatalban szemezett egy két szintén várakozó sorbanálló nővel és ennyi volt a nagy kaland.
Masok mellett valahogy nem érzem ezt hog, mintha nem is lenne barátom. Ahol ezt érzem szerintem ott valoban nincsenek is velem együtt kapcsolatban, csak ugy vannak mellettem.
Te amúgy érzelmileg egyáltalán nem hidegültél el tőle, csak az eszeddel tudod, hogy nem kéne magadat ilyesminek kitenni.
Elhiszem, hogy szereted és lehet, hogy érez irántad még valamit, viszont akkor jó lenne megbeszelnetek, hogy mi hiányzik a kapcsolatbol orditas nélkül.
És aztán helyre hozni, amit kell.
Ha a párod nem változtat a viselkedésén a beszélgetés után sem, akkor ott kell hagyni, mert nem szerelmes beléd igazán.
Ha meg egyáltalán már az őszinte csevej kiejtése vitaval zárul, netán a beszélgetés szintén oda fajul, akkor egyértelműen szakítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!