Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért én vagyok a hibás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok a hibás ha elhidegültem a páromtòl? (Friss kapcsolat)

Figyelt kérdés

3 hònapja vagyunk együtt. Kevés időt szán rám a pasim, amikor együtt vagyunk minőségi időt töltünk együtt, viszont én sokszor egyedül érzem magamat ebben a kapcsolatban. Beszéltem már vele korábban erről, hogy néha egyes napok olyanok mintha full egyedül lennék. Igazábòl kezdem megszokni.

2 napja kirobbant egy vita, mert szerinte én már nem szeretem és hamar elmùlt a szerelem... jön azzal hogy sose szerettem stb stb.

Ami nem igaz, mert szeretem.

2023. jan. 14. 20:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szóval azt mondja, hogy nem szereted, mert te több időt szeretnél vele együtt tölteni? Nem értem a logikáját.
2023. jan. 14. 20:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az már plusz, hogy még csak 3 hónapja vagytok együtt, de már veszekedések és bizalmi gondjaitok vannak.

Ha ő nem hiszi el, hogy szereted egyébként akkor tuti van rá oka, lehet más a szeretetnyelve mint neked. Nincs jó kommunikáció köztetek.

(Ha tényleg szeret téged!)

A viták pedig azért vannak jelen, mert ugyanúgy nem tudtok

őszinte, mely beszélgetést folytatni - nem ismerkedtek, 3 hónapos kapcsolatban az emberek egymás megismerésével is foglalkozik, sőt 1 év után is még részt vesz a "még jobban akarom ismerni" és ha ti inkább kiabáltak egymásra, le se szarja az egyik a másikat, csak a saját igényeivel téblábol, ahelyett, hogy egymaseval tennétek, akkor én nem csodálkozom, hogy ide jutottatok ilyen kevéske idő alatt, amikor imádni kéne egymást...

2023. jan. 14. 21:00
 13/21 A kérdező kommentje:
A logikát én sem értem
2023. jan. 14. 21:01
 14/21 anonim ***** válasza:
32%

Persze, te hibátlan vagy...

Miért nem inkább az én válaszomra reagálsz? ^^

(10-es & 12-es vagyok)

2023. jan. 14. 21:11
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem mondtam egy szòval sem, hogy hibátlan vagyok.

Nem gondolnám, hogy friss kapcsolatban bűn lenne, hogy azt szeretném érezni hogy tényleg együtt vagyunk.

2023. jan. 14. 21:16
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindez 3 hónap után? Ez a kapcsolat már most kuka.
2023. jan. 14. 21:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem bűn, de az gond, hogy csak a saját problémaiddal, igenyeiddel vagy elfoglalva, miközben a párodnak is vannak biztosan.

Nem ismeritek egymást, azt se tudjátok hogyan kellene megoldani a gondokat, inkább vitatkozni szerettek, ami nagyon szomorú és tré egyben.

2023. jan. 14. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
En szeretem az ölelést.
2023. jan. 14. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem, nekem az süt le a kérdésből, hogy nincsenek barátaid és hogy nem szeretsz egyedül lenni saját magaddal sem, mert nem vagy kibékülve magaddal. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy sülve-főve együtt vagytok minden szabadidőtökben csak azért, hogy együtt lehessetek. Akinek megvan a maga élete szingliként is, az bőven el tudja foglalni magát mindennel, munka, tanulás, olvasás, hobbik, barátokkal találkozás, családlátogatás (szülők, tesók), pihenés. És még mindezek mellé kell beszervezni a párkapcsolatot is, ami sokszor nem egyszerű. Irigylem azokat, akiknek olyan üres az élete, hogy egy párkapcsolat kitölti minden percüket, párkapcsolat nélkül pedig üresnek érzik azt.
2023. jan. 15. 08:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Mindig a hibásak, meg akik lebuknak kezdik el a másikat támadni.
2023. jan. 15. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!