Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a hibás ha elhidegültem a páromtòl? (Friss kapcsolat)
3 hònapja vagyunk együtt. Kevés időt szán rám a pasim, amikor együtt vagyunk minőségi időt töltünk együtt, viszont én sokszor egyedül érzem magamat ebben a kapcsolatban. Beszéltem már vele korábban erről, hogy néha egyes napok olyanok mintha full egyedül lennék. Igazábòl kezdem megszokni.
2 napja kirobbant egy vita, mert szerinte én már nem szeretem és hamar elmùlt a szerelem... jön azzal hogy sose szerettem stb stb.
Ami nem igaz, mert szeretem.
Az már plusz, hogy még csak 3 hónapja vagytok együtt, de már veszekedések és bizalmi gondjaitok vannak.
Ha ő nem hiszi el, hogy szereted egyébként akkor tuti van rá oka, lehet más a szeretetnyelve mint neked. Nincs jó kommunikáció köztetek.
(Ha tényleg szeret téged!)
A viták pedig azért vannak jelen, mert ugyanúgy nem tudtok
őszinte, mely beszélgetést folytatni - nem ismerkedtek, 3 hónapos kapcsolatban az emberek egymás megismerésével is foglalkozik, sőt 1 év után is még részt vesz a "még jobban akarom ismerni" és ha ti inkább kiabáltak egymásra, le se szarja az egyik a másikat, csak a saját igényeivel téblábol, ahelyett, hogy egymaseval tennétek, akkor én nem csodálkozom, hogy ide jutottatok ilyen kevéske idő alatt, amikor imádni kéne egymást...
Persze, te hibátlan vagy...
Miért nem inkább az én válaszomra reagálsz? ^^
(10-es & 12-es vagyok)
Nem mondtam egy szòval sem, hogy hibátlan vagyok.
Nem gondolnám, hogy friss kapcsolatban bűn lenne, hogy azt szeretném érezni hogy tényleg együtt vagyunk.
Nem bűn, de az gond, hogy csak a saját problémaiddal, igenyeiddel vagy elfoglalva, miközben a párodnak is vannak biztosan.
Nem ismeritek egymást, azt se tudjátok hogyan kellene megoldani a gondokat, inkább vitatkozni szerettek, ami nagyon szomorú és tré egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!