Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bántalmazás vagy megcsalás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazás vagy megcsalás, melyik a rosszabb? Bántalmazás alatt néha pofont értek ha szerinte "nem úgy viselkesz". Melyiket a könnyebben megbocsájtható? Tudom egyikse de ha valasztani kellene

Figyelt kérdés

2023. szept. 18. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Én tudnék választani, mivel nem vagyok monogám, de mi értelme van? Kb. azt is kérdezhetnéd, hogy hányást, vagy székletet kóstolnánk-e… Ne tűrd el egyiket se!
2023. szept. 18. 13:36
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

#7 vagyok. Bocsánat, de azt hiszem muszáj jobban kifejteni:

A megcsalás olyan, mint a pofon, ha többször történik értelemszerűen olyan, mint a pofonok, vagy rúgások. Nincs nagyon különbség, mert hát mindkettő fáj. Lelkileg is kikészülsz abban hogy nem vagy elég, ráadásul hazavihet "ajándékot" nemi betegségek formájában. A bántalmazás megintcsak nemcsak testi síkon történik, mert hát le is hord előtte aminek csak lehet, ugyanúgy téged hibáztat, vagyis ismét ott lyukadunk ki, hogy érzelmileg is troppára tesz nemcsak fizikailag érzed az egészet, mindkettő tarthat évekig is és teljesen leépíti a mentális, testi épséged. Mindkettő halállal végződhet sajnos...

2023. szept. 18. 13:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Nőként mondod ezt?

Tudnál úgy bízni a párodban hogy megütött?

2023. szept. 18. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha te se a görögdinnyét nem szereted, se a sárgát, melyiket fogod enni? Na, ugye. Nincs olyan helyzet, amikor választanod kell.
2023. szept. 18. 13:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Ezeket akkor szokták "megbocsájtani" ha a partner sakkban van tartva, de senki önkényuralma nem tart a végtelenségig.

Mindkettő arról szól, hogy nem vesznek emberszámba, és vagy lelki terror van, vagy hazudozás, vagy mindkettő.

Mert ahol pofonok meg nemi erőszak van, ott lesz megcsalás is.

Ahol van megcsalás, de nem mennek szét, ott szokott lenni lelki terror, zsarolás is, ami szintén nincs messze egy pofontól.

2023. szept. 18. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Van az a helyzet, hogy a megcsalást megtudnám bocsájtani.

A bántalmazást soha.

2023. szept. 18. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:

A bántalmazás lehet néma, lehet nem látszik, játszma lehet h a bántott úgy éli meg h megérdemelten vagy ha másképp viselkedik majd minden jó lesz

A megcsalás az fekete fehér, arra hivatkozva lehet dobbantani. A legjobb ha egy bántottat meg sálak, mert ha eddig nem volt kozolheto indok akkor most van.

2023. szept. 18. 14:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő szar. Fogalmazzunk így.
2023. szept. 18. 14:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A bántalmazás. Az büntetőjogi kategória. A megcsalás nem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne repülne a másik.
2023. szept. 18. 15:08
 20/21 anonim ***** válasza:
12%
#13. Férfi vagyok, 37 éves. Apám és anyám is vágott pofon, ez nem befolyásolta a bizalmam és a szeretetem feléjük. Az övékét se. Ha lecseréltek volna egy másik gyerekre, azt a szívemre vettem volna. De a kérdésre válaszolva továbbra is fenntartom, hogy inkább vágjon a feleségem fejbe, minthogy félremenjem ha már ez a kérdés. Akarok tockost az asszonytól? Akar a fene egyébként. Vágjon fejbe mást a párja az én feltételes preferenciám alapján vagy miatt? Ezt se mondtam....
2023. szept. 18. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!