Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók megbocsájtható?
Tegnap bulizni voltam,a párom nélkül. Tudom,hogy nem mentség,de sokat ittam és egy nagyon helyes fiúval táncoltam. Amikor meg akart csókolni,hagytam magam. Később mondtam neki,hogy nekem párom van,de nem érdekelte és újra csókot kezdeményezett. Abban pillanatban nagyon jól esett,de utána rosszul éreztem magam. Mondtam neki,hogy nem lehet köztünk semmi több,sőt ezt sem kellett volna,de már vissza csinálni nem tudom.
Viszont lelkiismeretem nem hagy nyugodni. Egyáltalán nem értem az okát sem,mert hűséges típus vagyok akármennyit iszok..
Ti elmondanátok a párotoknak vagy sem?
Nekem ez nem férne bele. Én is szoktam bulizni járni, és beismerem néha jobban besikerül az este, de sosem tudnék ilyet tenni.
Számomra az ilyesmi nem mentség.
A párodtól függ. Nem ítéllek el, de neked meg el kell fogadnod hogy lehet nem fér bele neki.
Ha további problémát akarsz ebből akkor mond el a párodnak de viseld is a következményeket,vagy szerintem inkább hagyd a francba.
Egyébként most indultál el a lejtőn..Valami gond lehet köztetek a pároddal
El kellene mondanod neki, úgy tisztességes.
Egyébként nekem ez megbocsájtható kategória lenne, de a bizalmam csorbulna az biztos.
3-as,igen,arra értettem,hogy nem értem az okát. Hiszen eddig nem volt ilyen. Valami nem oké ezt érzem.
Nem szeretném bántani meg elhagyni sem.
Az,hogy mással táncolok nálunk megbeszélt dolog,mivel Ő nem szeret táncolni és ezért ritkán jár el bulizni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!