Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A csók megbocsájtható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Tegnap bulizni voltam,a párom nélkül. Tudom,hogy nem mentség,de sokat ittam és egy nagyon helyes fiúval táncoltam. Amikor meg akart csókolni,hagytam magam. Később mondtam neki,hogy nekem párom van,de nem érdekelte és újra csókot kezdeményezett. Abban pillanatban nagyon jól esett,de utána rosszul éreztem magam. Mondtam neki,hogy nem lehet köztünk semmi több,sőt ezt sem kellett volna,de már vissza csinálni nem tudom.

Viszont lelkiismeretem nem hagy nyugodni. Egyáltalán nem értem az okát sem,mert hűséges típus vagyok akármennyit iszok..

Ti elmondanátok a párotoknak vagy sem?

2019. szept. 8. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nem férne bele. Én is szoktam bulizni járni, és beismerem néha jobban besikerül az este, de sosem tudnék ilyet tenni.

Számomra az ilyesmi nem mentség.

A párodtól függ. Nem ítéllek el, de neked meg el kell fogadnod hogy lehet nem fér bele neki.

2019. szept. 8. 20:05
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Igen! Mond csak el. Nem árt megtanulni vállalni a következményeket a tettekért.
2019. szept. 8. 20:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha további problémát akarsz ebből akkor mond el a párodnak de viseld is a következményeket,vagy szerintem inkább hagyd a francba.

Egyébként most indultál el a lejtőn..Valami gond lehet köztetek a pároddal

2019. szept. 8. 20:10
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Nálam nem fér bele. Ha párom van, akkor részemről én más nőkkel egyáltalán nem is táncolok. Nem hogy még csók legyen.
2019. szept. 8. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

El kellene mondanod neki, úgy tisztességes.

Egyébként nekem ez megbocsájtható kategória lenne, de a bizalmam csorbulna az biztos.

2019. szept. 8. 20:13
 6/16 A kérdező kommentje:

3-as,igen,arra értettem,hogy nem értem az okát. Hiszen eddig nem volt ilyen. Valami nem oké ezt érzem.

Nem szeretném bántani meg elhagyni sem.

Az,hogy mással táncolok nálunk megbeszélt dolog,mivel Ő nem szeret táncolni és ezért ritkán jár el bulizni velem.

2019. szept. 8. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Egy komolykapcsolatba nem fér bele, szóval a válasz nem. Ez egy elég intim dolog, ahhoz, hogy csak úgy belemásszon az ember bárki szájába. Biztos a párod se értékelné ezt a tettedet, de hát itóka, bulika meg a Szombat este , mint mindig így van kifogás meg nyafogás :D Legyél tisztességes és mondd el, azt lehet neki belefér, de kétlem.
2019. szept. 8. 20:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy nincs rendben a kapcsolatod a pároddal. Ha elmondod, biztosan végeis lesz. Ha nem, akkor x ideig még elhuzhatjatok az időt egymással, míg újra meg nem történik ez a sztori.
2019. szept. 8. 20:53
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem megbocsátható. De szerintem nem is kell elmondani.
2019. szept. 8. 21:03
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
"Mert hűséges típus vagyok akármennyit iszok.." voltál valamikor. Én a nagyon helyes pasival táncoltált már nem bocsátanám meg. Pasi rádstartolt te meg nem küldted el.
2019. szept. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!