Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók megbocsájtható?
Tegnap bulizni voltam,a párom nélkül. Tudom,hogy nem mentség,de sokat ittam és egy nagyon helyes fiúval táncoltam. Amikor meg akart csókolni,hagytam magam. Később mondtam neki,hogy nekem párom van,de nem érdekelte és újra csókot kezdeményezett. Abban pillanatban nagyon jól esett,de utána rosszul éreztem magam. Mondtam neki,hogy nem lehet köztünk semmi több,sőt ezt sem kellett volna,de már vissza csinálni nem tudom.
Viszont lelkiismeretem nem hagy nyugodni. Egyáltalán nem értem az okát sem,mert hűséges típus vagyok akármennyit iszok..
Ti elmondanátok a párotoknak vagy sem?
Mindent meg lehet bocsájtani. Nem is róla van szó, hanem magadról. Bocsáss meg magadnak!
Aztán ha vele nem tudsz tovább együttlenni, akkor szákítás. De ez más téma. Tehát a megbocsájtást vedd teljesen külön attól, hogy kivel vagy hajlandó együtt lenni, kit szeretnél közelengedni magadhoz!
Így van lehetőség felülkerekedni az érzelmeken, és racionális döntést hozni.
Most kepzeld el, hogy eddig ugy gondoltad jo magasan van a lec es te sose viszed at. Hirtelen levitted szinte boka magassagba es atugrottal rajta. Most eppen csodalkozol es eskudozol, hogy sose vinned lejjebb a lecet. Valoban?
A masik az alkohol. Akarmilyen reszeg is vagy ilyen helyzetbe nem kerulnel, ha nem akarnad. Itt csak a gatlasaid lettek megoldva, elo is jott a valos ened. Nem tudom hany eves vagy, de a alkoholfogyasztasodat neked kiemeleten figyelemmel kene kovetni, mert lathatoan az onkontrollod nem mukodik.
43F
Vannak megbocsajthato es nem megbocsajthato dolgok. Irok par esemenyt, es segitsegkepp moge irom hogy oke vagy sem:
1) Parod megker hogy melegits neki teat. Tul forro lett ezert felre rakod 2 percre hogy kihuljon, es csak utana adod oda neki (oke).
2) Tv-ztek de a parod mast akar nezni. Megmondod neki hogy negyed ora mulva vege van a musornak es utana elkapcsoljatok (oke).
3) Elmesz bulizni, iszol, nekisimulsz egy ferfinak, az agyonfogdos, smaroltok. A ferfi nem a parod (nem oke).
4) Lefekszek egy ferfival es beled elvez. A ferfi nem a parod (nem oke).
5) A parod megker hogy melegits neki teat. Utana lefekszel vele es beled elvez (oke, ha amugy meg volt beszelve XD)
6) A parod megcsokol de mas nem (oke).
... Ha van meg kerdesed majd ird ki gyakorira, szivesen segitunk. Udv.
Van aki számára megbicsátható, van aki számára nem.
Szerintem ezzel megaláztad a párod.
Ha ennyire elmegy az eszed amikor iszol, akkor miért nem egyértelmű, hogy nem iszol?
A másik, hogy nálatok az oké, hogy másik pasi tapogat meg simogat tánc közben? Ez szerinted rendben van?
Mondd el neki! Legalább amellett, hogy megaláztad nem nézted még hülyének is..
Senki nem mondta,hogy bárki is tapogat. Táncról beszélek nem pettingelésről. Vagy akkor már táncolni nem lehet tapogatás nélkül???
Amúgymeg megjátsza itt mindenki az állszentet,közbe meg minden második ember félrek.r.
Na mindegy.
Nem kértem,hogy dicsérjetek meg,de azért nem kell ezt túlmagyarázni se. Mint írtam nem szoktam ilyet csinálni,tehát kedves utolsó azért nem egyértelmű,hogy nem iszok,mert ez még nem fordult elő.
Egyébként,elmondtam neki... És vita lett belőle,de mind a ketten átgondoljuk mi az oka,mert valóban,valami nem kerek.
Megbocsájtott,de tisztában vagyok vele,hogy a tüske benne marad. Jogos,én is így reagáltam volna.
Én büszke vagyok rád, hogy elmondtad! 😊
A vita jó. Lehet erről is értelmesen beszélni, észérvekkel, kompromisszumra törekedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!