Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalasnak szamit-e a lenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit-e a lenti tortenet es megbocsajthato-e szerintetek?

Figyelt kérdés
A parommal masfel eve vagyunk egyutt, az utobbi idoben voltak vitank de nem gondoltam volna hogy ez tonkreteszi a kapcsolatunkat. Szexualisan is minden rendben volt. Amikor is egyik nap felvillant a telefonjan egy notol egy uzenet, hogy “sajnalom nem lehetunk tobbek baratoknal”. Tudom, hogy parasztsag de ezek utan nyilvan beleleptem a telefonjaba, es lattam amint meztelen kepeket kuldozetnek egymasnak es a parom szomoruan vette hogy o tobbet akart mint baratsag es a no ezt nem viszonozta. Azt irta a parom hogy azt akara hogy baratsag extrakkal kapcsolat alakuljon ko koztuk. Most ez megcsalasnak szamit vagy megbocsajthato-e egyaltalan? Szembesitettem vele de azonnal kitorolte es tagadja, mivel hogy o velem akarja leelni az eletet. En nem erzem hogy meg tudnam ezt bocsajtani ezek utan latni sem akarom viszont meg szeretem. Mit tegyek?
2018. jún. 1. 10:25
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Ja es lemaradt, hogy en 26/L o pedig 30/F
2018. jún. 1. 10:26
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
Szívás. Talán jobb lenne, ha nem akarnál ezen túllépni, vagy "megbocsájtani". A párod egy r*hadék.
2018. jún. 1. 10:26
 3/25 anonim ***** válasza:
95%
Köztünk ez nem lenne megbocsajthato. Ha a nő benne lett volna lefekudtek volna.
2018. jún. 1. 10:27
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Meg nem megcsalas, nem tortent semmi, de repulne a pasi egy ilyen utan nalam.
2018. jún. 1. 10:31
 5/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem megbocsájtható,mivel csak a másik nőn múlott,hogy nem történt meg.
2018. jún. 1. 10:32
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Én már akkor megszűntem volna számára létezni, miután megláttam volna egyáltalán csak az üzenetet.
2018. jún. 1. 10:37
 7/25 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Miért nem dobtad ki a pasikádat? Simán félrekefélt volna melletted. Vagy téged nem zavar ez a tény?
2018. jún. 1. 10:40
 8/25 anonim ***** válasza:
92%

De szánalmas, gáz ember. Érzelmi megcsalás. És fizikai csak azért nem lett belőlem mert a másik fél visszautasította.

Ne is érezd, hogy meg tudnál bocsátani. Nem kell mindent megbocsátani..

2018. jún. 1. 10:41
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt most megbocsájtod, akkor ne is csodálkozz, ha folyamatosan csalni fog valami barátság extrával.
2018. jún. 1. 10:49
 10/25 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%

Olvasd el, amit írtál. Utána pedig ha nem vered a fejed a falba (amiért ezt meg kellett kérdezned), akkor majd mi segítünk.

Azonnal dobd ki.

2018. jún. 1. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!