Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, rosszul éreznétek magatokat ha ti lennétek a szerető szerepben?
Folyton ezt hallgatom hogy szétszakítok egy házasságot mert nem tudom tartani magam, igyekeztem de rájöttem hogy nem az én döntésem egy házasságot vásárra vinni!
Ti rosszul éreznétek magatokat?
Pedig nem vette eszre, mi a f*szert hazudnek??? Apa se tudja azota miert tette meg, sose anyat hibaztatta. Sokszor atbeszeltek, anya kerdezte mit csinaljon maskepp, NEM tudott semmit mondani apa. Igy apa valtoztatott a hozzaallasan, nem anya. Azota ujra egyutt vannak.
A baratnom se hibaztattja a volegenyet, fulig szerelmesek egymasba, megis csalja. Mindig is ilyen volt, egyszeruen nem monogam.
Van olyan is, hogy minden oke kapcsolatban, de egyszerűen beleszeret masba is az illeto. Egyszeruen ez is megtortenik.
29-es, ha mar 2021ben igy beszelt a kapcsolatukról a ferj, akkor az kulso szemmel se jo. Kifele se mutatja, hogy milyen f*sza minden. Gondolom a felesegenek beszelt errol, de nem tudtak megoldani. Konkretan a ferj nem kapta meg az erzelmi tamogatast, a szeretetet. Akkor se a csalas lett volna erre valasz, hanem elhagyni, miutan nem jott javulas.
Szoval a peldad nem olyan, mint amirol en beszelek, itt igenis fel voltak tuntetve a problemak, csak a ferj es a feleseg szart a masikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!