Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a rengeteg szeretős kérdés mostanában?
Figyelt kérdés
Csak én tartom undorítónak?2023. aug. 28. 23:12
2/10 anonim válasza:
Én is, de nem a kérdéseket mert az jó hogy legalább beavatnak az életükbe itt másokat, mégis hadd tudjuk, hanem a megcsalós krvákat és csicskáikat. Ezen kívül a férfi megcsalókat és azokat a nőket akik tudnak róla hogy foglalt, de azért szenvednek itt hogy nekik ez fáj az fáj. Aztán még azokat is akik meg se kérdezik te mucuska mióta vagy egyedül? Tegnap szakítottál, de jó akkor lefoglallak. Ezt az egész undormányt ami megy.
3/10 anonim válasza:
Nem, én is lennék szeretője egy házas nőnek, és az a házas nő is lehetne a szeretője egy házas férfinek, azaz nekem. Miért? Hát csak, mondjuk jó lenne az életben csak egyszer kipróbálni milyen is a jó szex!
4/10 anonim válasza:
3 Tudjuk, folyamatosan orált akarsz, az összes elégedetlen házas férfi ezért sír, aztán meg válik. Vagyis, inkább úgy hogy azt akarják ami nincs, ha a feleség ezt akarja, akkor ők az ellenkezőjét, mindegy csak mást mint ami a nőnek jó lenne. De általában az orálért sírnak, aztán a több órás menetért.
Ez valami személyiségzavar lehet hogy mindig azt akarják ami az adott nőnek éppen testileg nem jó. Nyilván akik jól elvannak tartós boldog kapcsolatban azok nem ilyenek, de nagyon sok ilyen van.
5/10 anonim válasza:
4. Mit tudsz te? :D Én voltam aki mindent megadott a feleségének, az ágyban csak hozzá igazodtam. Konkrétan a semmihez. Mit tudsz te? Fikázni a férfiakat! Fújod a marhaságaidat hogy mindig a férfiak a rosszak, ezen kívül van még valami ?20 év házasság normális kielégítő szex nélkül, az biztos az én hibám! Idi*ta. Hát ja, igazad van, én szeretkezést akartam kölcsönös odafigyeléssel, a feleségem meg ennek ellenkezőjét. De szemét is vagyok! Ja boccs, a férfiak! Mert hát mindig a férfiak a hibásak!
6/10 anonim válasza:
Bocsi, beveszlek a sztorik közé mint egyetlen ilyen példa amit írsz, sajnálom de mostanában vagy 10-en ezeket osztották meg amiket írtam. Oké, akkor te más vagy, bocs mégegyszer, kitartás.
7/10 anonim válasza:
#5: Már rég el kellett volna válni! Nem megcsalasra gondolni.
8/10 anonim válasza:
És ki kényszerített rá, hogy egy ilyen házasságban kínlódj? Senki. Te kényszeríted saját magad. Válj el, aztán megszűnik a problémád.
10/10 anonim válasza:
8. Nem volt sosem, és nem is lett volna jobb. Én ezt tapasztaltam. A válás nem az én pályám, a sz*r viszont olyan erőt és képességeket ad, ami az élet más területein a csúcsra vitt. Sikeres vállalkozó lettem, olyan műfajban értem el ma már nemzetközi sikereket, amit ennek a nyomásnak köszönhetek. Fura, de tényleg így van! A szex és a törődés hiánya a tanulásba és a munkába tolt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!