Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most komolyan, rosszul éreznét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, rosszul éreznétek magatokat ha ti lennétek a szerető szerepben?

Figyelt kérdés

Folyton ezt hallgatom hogy szétszakítok egy házasságot mert nem tudom tartani magam, igyekeztem de rájöttem hogy nem az én döntésem egy házasságot vásárra vinni!

Ti rosszul éreznétek magatokat?

2023. szept. 12. 21:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
86%
Majd ha téged csal meg a párod gondolj vissza erre és véletlenül se hibáztasd vagy ítéld el a csajt. ;D
2023. szept. 12. 23:19
 12/33 anonim ***** válasza:
23%
Én rosszul, de magam miatt. A feleség konkrétan egyáltalán nem érdekelne. Minden félrelépéshez 2 ember kell. Nem, nem az a kettő 😉Az a kapcsolat már eleve sz@rt se ér, ahova be tud férkőzni egy harmadik. Csak a megcsalt feleségek vígasztalják ezzel magukat, hogy a 3.a hibás. Te fogadtál hűséget valakinek? Na, ugye. Akkor pont ahhoz kell hűségesnek lenned. Azzal dugsz, akivel akarsz.
2023. szept. 12. 23:21
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
11 a páromat venném elő nem a szeretőt. Ha nem avval akkor megcsal mással.
2023. szept. 13. 00:33
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
A szerető 1esetben nem hibás.És az az mikor nem tud róla hogy szerető☝️A többi esetben,mikor úgy kúszik bele a férfi karjaiba hogy tudja otthon a felesége várja,esetleg már gyerekek is vannak,ott a szerető is olyan p@.kány mint a férj.Mert sok esetben nem is olyan rossz az a házasság mint amilyennek a kedves férj beállítja,csak ugye a te lábad már nyílik is szét,egy szép mosolyra,és arra a varázsszóra hogy otthon minden sz@r,el van hanyagolva.Te meg mentegeted itt magad,minthogy keresnél olyat akinek nincs felesége.Aki valószínű otthon semmit nem tud,mert a férjek nem úgy mennek el otthonról,hogy drágám megyek a szeretőmhöz mert az jobban szo..k,fiatalabb,csinosabb mint te akit szintén én harcoltam le.
2023. szept. 13. 06:00
 15/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van….
2023. szept. 13. 09:47
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szerető felelőssége a házasság megmentése, hanem azé aki a kapcsolatban van. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a szerető ártatlan, és amit tesz, az nem gerinctelenség, hiszen aktívan hozzájárul egy ember átveréséhez. Én biztos hogy nem akarnék ilyen szerepben lenni. Ha neked elbírja a lelkiismereted, a te döntésed, én részemről lenézem az ilyen embert, ahogy az is, aki megcsalja a párját.
2023. szept. 13. 13:08
 17/33 anonim ***** válasza:
60%
Rosszul, de magam miatt. Megalázó dolognak érezném hogy csak egy kényelmes lyuk vagyok.
2023. szept. 13. 21:42
 18/33 anonim ***** válasza:
87%
17 de amelyik nő belemegy ilyenbe az meg csak egy kényelmes fsznk nézi a férfit.
2023. szept. 14. 08:38
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne, de sajnos azt látom hogy a nők sokkal inkább hajlamosak ilyenkor belezúgni a hapsiba. Aztán koppanni mikor az nem lép le az asszony mellől.
2023. szept. 14. 08:53
 20/33 anonim ***** válasza:
61%
Nem érezném rosszul magam, szívesen lennék egy házas nő szeretője.
2023. okt. 8. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!