Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most komolyan, rosszul éreznét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, rosszul éreznétek magatokat ha ti lennétek a szerető szerepben?

Figyelt kérdés

Folyton ezt hallgatom hogy szétszakítok egy házasságot mert nem tudom tartani magam, igyekeztem de rájöttem hogy nem az én döntésem egy házasságot vásárra vinni!

Ti rosszul éreznétek magatokat?

2023. szept. 12. 21:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%
Csak elmeleti sikon: igen rosszul ereznem magam, azon lennek, hogy kilepjek belole. Undorito, mikor no alatesz egy masik nonek. Lattam mit tett anyammal, amikor kiderult, hogy apam megcsalta. Egy nonek se kivannam azt.
2023. okt. 10. 20:35
 22/33 Grizesteszta ***** válasza:
0%
#21: Anyád nem volt hibás abban, hogy apád megcsalta? És amikor megcsalta és kiderült, mit tett anyád? És az, hogy anyád kiborult vagy tönkrement vagy egyszerűen csak szenvedett- ez csak apád hibája volt, anyádé nem? Én voltam szerető, de voltam feleség is, most élettárs vagyok és nagyon boldog ebben a kapcsolatban. De ha most lebukna a párom, akkor elgondolkodnék, hogy mi oka volt rá, tehettem-e volna másképpen, meg lehet-e javítani, ha igen, javítsuk, ha nem, akkor cuccolok... Szóval sok mindent tennék/tehetnék, de nem érezném úgy, hogy vége az életemnek és hogy a másik nő tehet róla. Igen is mi ketten tehetnénk róla...
2023. okt. 17. 09:59
 23/33 anonim ***** válasza:

Igen van, amikor ketton all a vasar, de RENGETEG, olyan szituáció van, amikor a masik nem hibas. Ugy birom, mikor ezen lovagolnak a szeretok... Hogy konnyitsenek magukon. A legjobb baratnom is csalja a volegenyet, imadja szerelmes bele, mindent megkap tole, de felredug, mert ilyen a termeszete. Es minden nap szexelnek a parjaval. Sokszor nincs ok csalni, csak egyszerűen van, aki nem monogam beallitottsagu.

Anyamek elvaltak kb 11 eve, azóta egyutt vannak kb 3-4 eve. Kb mig kulon voltak, vegig konyorgott anyanak, hogy fogadja vissza. Es meg mai napig nem tudott nyomos okot apam miert csalta meg anyat. Itt apa változtatott magan, nem anya, mert NEM o volt a hibas. Lehet te hibas voltal a hazassagodban, de ne huzd ra mindenkire...

2023. okt. 17. 12:53
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"És az, hogy anyád kiborult vagy tönkrement vagy egyszerűen csak szenvedett- ez csak apád hibája volt, anyádé nem?"

Te ezt most komolyan kerdezed??? Persze, hogy apa tette tonkre a tetteivel, nem magatol valt idegronccsa... Te is csak egy aldozathibaztato vagy... Ez olyan mint mikor megeroszakolnak egy kislanyt es egybol jonnek a ferfiak: Biztos kellette magat, biztos aluloltozott volt, o a hibas nem a ferfi, aki nem birja turtoztetni magat stb.

2023. okt. 17. 12:59
 25/33 Grizesteszta ***** válasza:
0%
#24: Ne mosd össze az eredeti kérdésemet a Te példáddal! Megerőszakolnak egy kislányt- de akár felnőtt nőt is- egyértelmű, hogy ő az áldozat és az erőszakoló a hibás, nem is kérdéses. De amikor egy feleség hagyja tönkremenni a házasságát, majd amikor a férj lebukik, akkor a feleség 'kiborul' : nos, itt a feleség is hibás. Mert hol volt ő addig és mire figyelt addig, amíg a férje megcsalta? ( és ez igaz fordítva is, tehát nem az a lényeg, hogy a férj vagy a feleség csalt.) Nincs olyan szerintem, hogy valaki nem veszi észre- nem azt, hogy megcsalják, hanem azt,- hogy nem OK a kapcsolat. Érzi, tudja, de homokba dugja a fejét, nem feccöl bele energiát, nem érdekli, stb-stb. De hogy nem tudja: na, ilyen nincs. Tehát tudja, de nem akarja kezelni. Ezért mondom, hogy a megcsalt fél is hibás. És ezt mondanám akkor is, ha hazajönne a párom a munkából, és közölné, hogy szeretője van...
2023. okt. 17. 14:47
 26/33 anonim ***** válasza:
21%
Ne haragudj, Grízestészta, te csak a magadét fújod. Nehogy már hibás legyen a megcsalt fél. Ha mindent megbeszéltek és nem működik, lehet szétcuccolni. Ha egyik fél nem akarja megoldani sem, lehet szétcuccolni. A megcsalás lenne a megoldás? Persze aki szerető volt maga is, az nyilván ezt nem érti. Aztán hogy ki hogyan kezeli egy kapcsolat végét, az más kérdés. Te más lelki alkat vagy, mint az, aki tönkremegy egy ekkora árulástól. Aki csalt, az már egyértelműen leírta a kapcsolatát.
2023. okt. 17. 15:28
 27/33 anonim ***** válasza:
25-os te kerdeztel a szuleimrol!!! 😅😅😅 igy elmondtam a sztorit. Anyam nem volt hibas, es nem vette eszre, hogy apa csalja. Hidd el itthon minden ugyanugy zajlott le. Apanak az ismerose, anyamnak a baratnojenek a ferje volt, o buktatta le apat. Mert meg az a ferfi is tudta, hogy anya egy tunder volt es, hogy ne hasznalja ki apa.
2023. okt. 17. 15:42
 28/33 Grizesteszta ***** válasza:
0%
#26: OK, sarkítsuk ki! A házasság valamiért nem OK, de nem élhetetlen, csak valami hiányzik. Itt konkrétan a szex vagy a figyelem, vagy az érzelem, tök mindegy. Az egyik fél csal és ezzel önmagánál pótolja a hiányt, ugyanakkor konzerválja a helyzetet, tehát a házasság zötyög tovább. Sőt, lehet, hogy már nem is zötyög, hanem gurul, mert már egyik félnek se hiányzik semmi.Ha ennyi a dolog, akkor a másik fél boldog vagy legalábbis elégedett mindaddig, amíg rá nem jön( fel nem világosítja valaki) a csalásra. A házasság felbomlik, amikor a másik rájön/ felvilágosítják. A megcsalt fél megtörik, nem érti hogy mi történt/miért történt, hiszen otthon minden OK volt. Aztán elkezd gondolkodni: és még mindig nem érzi úgy, hogy mégse volt OK minden? Mert az egy dolog, hogy a családi barát/ismerős szerint anyukád egy tündér, de apádnak mégis csak volt valamilyen hiányérzete... És ezzel nem azt mondom, hogy a csalás erkölcsös, dehogy az. De azt mondom, hogy bizonyos esetekben megoldás, és egy zötyögő kapcsolatot akár stabilizálni is tud és él a pár együtt, mint galambok a kalitkában.:)
2023. okt. 17. 16:57
 29/33 Grizesteszta ***** válasza:
0%

#27: Olyan nincs,hogy nem nem vette észre. Észrevette, csak nem értelmezte a jeleket, ergo: nem figyelt a párjára... Van egy ismerősöm, ott is felbomlott a házasság 2022-ben, a férj bejelentette, hogy lelép. A feleség azóta se érti, hogy miért, hiszen szépen éltek, ház, kocsi, nyaraló, utazások, a háztartás rendezett, ő mindig ápolt, fiatalos, mi baja lehetne a férjnek. :) Férj mondata 2021-ben: egy, a komfortomat biztosító KFT-t üzemeltetek. Fizetem a hardver karbantartását ( kertész, házvezetőnő) a HR-t( nejem körmöse, fodrásza, pillása, lóf.sza). Kéne fizetnem egy pszichológust is magamnak, hogy legyen érzelem is a házasságomban. Férj mondata 2023 januárban, új kapcsolatban:'Ő' egy csoda. Dolgozik, értéket hoz létre, és mellette figyel rám és szeret. Persze, van, hogy havi záráskor kínait eszünk, mert nem ér rá főzni, de mindig ráér hozzám bújni, beszélgetni, szeretni. És ha gondja van, azt velem osztja meg, nem a körmösével. Boldog vagyok.

Érted a lényeget? Az, hogy kifelé mi látszik egy házasságból , az egy dolog, és hogy milyen belül, akár egy gyerek szemével is, az egy másik dolog.

2023. okt. 17. 17:11
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerinted a galambok olyan jól élnek a kalitkában???
2023. okt. 17. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!