Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, rosszul éreznétek magatokat ha ti lennétek a szerető szerepben?
Folyton ezt hallgatom hogy szétszakítok egy házasságot mert nem tudom tartani magam, igyekeztem de rájöttem hogy nem az én döntésem egy házasságot vásárra vinni!
Ti rosszul éreznétek magatokat?
Igen van, amikor ketton all a vasar, de RENGETEG, olyan szituáció van, amikor a masik nem hibas. Ugy birom, mikor ezen lovagolnak a szeretok... Hogy konnyitsenek magukon. A legjobb baratnom is csalja a volegenyet, imadja szerelmes bele, mindent megkap tole, de felredug, mert ilyen a termeszete. Es minden nap szexelnek a parjaval. Sokszor nincs ok csalni, csak egyszerűen van, aki nem monogam beallitottsagu.
Anyamek elvaltak kb 11 eve, azóta egyutt vannak kb 3-4 eve. Kb mig kulon voltak, vegig konyorgott anyanak, hogy fogadja vissza. Es meg mai napig nem tudott nyomos okot apam miert csalta meg anyat. Itt apa változtatott magan, nem anya, mert NEM o volt a hibas. Lehet te hibas voltal a hazassagodban, de ne huzd ra mindenkire...
"És az, hogy anyád kiborult vagy tönkrement vagy egyszerűen csak szenvedett- ez csak apád hibája volt, anyádé nem?"
Te ezt most komolyan kerdezed??? Persze, hogy apa tette tonkre a tetteivel, nem magatol valt idegronccsa... Te is csak egy aldozathibaztato vagy... Ez olyan mint mikor megeroszakolnak egy kislanyt es egybol jonnek a ferfiak: Biztos kellette magat, biztos aluloltozott volt, o a hibas nem a ferfi, aki nem birja turtoztetni magat stb.
#27: Olyan nincs,hogy nem nem vette észre. Észrevette, csak nem értelmezte a jeleket, ergo: nem figyelt a párjára... Van egy ismerősöm, ott is felbomlott a házasság 2022-ben, a férj bejelentette, hogy lelép. A feleség azóta se érti, hogy miért, hiszen szépen éltek, ház, kocsi, nyaraló, utazások, a háztartás rendezett, ő mindig ápolt, fiatalos, mi baja lehetne a férjnek. :) Férj mondata 2021-ben: egy, a komfortomat biztosító KFT-t üzemeltetek. Fizetem a hardver karbantartását ( kertész, házvezetőnő) a HR-t( nejem körmöse, fodrásza, pillása, lóf.sza). Kéne fizetnem egy pszichológust is magamnak, hogy legyen érzelem is a házasságomban. Férj mondata 2023 januárban, új kapcsolatban:'Ő' egy csoda. Dolgozik, értéket hoz létre, és mellette figyel rám és szeret. Persze, van, hogy havi záráskor kínait eszünk, mert nem ér rá főzni, de mindig ráér hozzám bújni, beszélgetni, szeretni. És ha gondja van, azt velem osztja meg, nem a körmösével. Boldog vagyok.
Érted a lényeget? Az, hogy kifelé mi látszik egy házasságból , az egy dolog, és hogy milyen belül, akár egy gyerek szemével is, az egy másik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!