Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, rosszul éreznétek magatokat ha ti lennétek a szerető szerepben?
Folyton ezt hallgatom hogy szétszakítok egy házasságot mert nem tudom tartani magam, igyekeztem de rájöttem hogy nem az én döntésem egy házasságot vásárra vinni!
Ti rosszul éreznétek magatokat?
Szerintem is a megcsaló fél hibája. A tiéd csak akkor ha valóban szándékosan szétakarod őket szakítani.
Lehet lepontozni.
Igen. A szerető is bűnös, akkor is, hogyha a megcsaló fél nagyobb bűnt követ el.
Nem te teszed tönkre a hazasságot, de részt veszel benne, ami erkölcsileg nincs renben, mert ezzel azt mondod, hogy a megcsalás egy jó dolog, hiszen támogatod.
Én tartottam magam évekig! Egyszer komolyabbra vette és nem engedte hogy ellökjem
Egyszeri alkalom volt..
Az első sorban a megcsaló fél a hibás, hiszen ő ígért hűséget, és ő rúgta ezt fel.
Neked meg fene a gusztusodat, ha ennek tudatában még kell és nincs benned annyi empátia, hogy ne tartsd ezt undorító viselkedésnek. Nekem biztos nem kéne, nem tudnám komolyan venni vagy bízni benne.
De zsák a foltját, megérdemlitek egymást.
Nem az én majmom, nem az én cirkuszom. Jó szórakozást hozzá, ha neked ez a vihar a biliben az, ami kell.
nem lennék szerető szerepben....
Azt kellene megfejtened, hogy miért nem értékeled magadat egy normális kapcsolatra elégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!