Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha beadtad a válókeresetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beadtad a válókeresetet mikortól mondhatod magad egyedülállónak? Amikor lezárul a válás vagy miután beadtad a válókeresetet?

Figyelt kérdés

2023. szept. 7. 21:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerkedtem valofélben lévő pasikkal. Mindegyik nyakig benne volt, már az első beszélgetés alkalmával a valasukrol , a gyerekelhelyezes és vagyonmegosztas kérdéseiről volt szó. Hát kösz, de nem. Nem mondom, hogy a kerdezonel is erről van szó, csak mondom.
2023. szept. 9. 08:38
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
21 akkor meghallgatod őket, ezzel nincs gond ha nem csak a sex a téma
2023. szept. 13. 11:43
 23/34 anonim ***** válasza:
82%
22-dehogy hallgatom, nem vagyok én lelkisegély szolgálat!
2023. szept. 13. 11:46
 24/34 anonim ***** válasza:
82%

"Erzelmileg túl vagyok rajta, tudom hogy nem akarom.

Kérdés csak az hogyan fogom eltartani a kicsimet es magunkat alberlettel együtt..

Ez a nehezebb része"

Ha ezen még csak gondolkodsz, akkor gondolom még együtt éltek és nem költöztetek szét. Ha külön lennétek és úgy várnátok a hivatalos lezárást, az más lenne, de így házasabbnak tűnsz mint amennyire nem.

2023. szept. 13. 18:16
 25/34 A kérdező kommentje:

Házas vagyok persze, de lepni fogok megfontoltan szeretnék lépni mindenképp.

De amikor beadom a válókeresetet akkortól leszek egyedülálló, vagy majd ?

Köszi az eddigi válaszokat is

2023. szept. 13. 21:41
 26/34 anonim ***** válasza:
Onnantól vagy szingli, hogy a most még férjednek elmondod válni akarsz a többi már csak papír munka
2023. szept. 13. 22:27
 27/34 anonim ***** válasza:
28%

#25. Mit nem értessz azon, hogy míg hivatalosan nem megy le a válás, akkortól vagy egyedülálló?

Tele van a padlás olyan kérdésekkel, hogy szeretjük egymást, intézi a válást, de még az asszonnyal/férjjel él....hagyjuk már. Elhiszem, hogy nagyobb biztonságban éreznéd magad, ha jönne egy készséges balek aki csak átköltöztet, de az ekkora balek ugyan olyan ritka mint a csodapasik.

Ha megfontoltan akarsz válni, akkor jobban jársz, ha akkor indítod el , mikor már meg is tudsz állni a saját lábadon. Akkor talán nembalek is leáll veled.

2023. szept. 13. 23:27
 28/34 anonim ***** válasza:
73%

Ha az alábbiak mindegyike teljesül egyaránt:

- jogerősen elváltatok.

- külön háztartásban éltek

- érzelmileg is túlléptetek már a kapcsolaton.

Sok olyan rizsa van, hogy mi már eldöntöttük, már csak papírmunka van hátra, aztán mégis meggondolják magukat. Vagy egyszerűen hazugság ez, ilyen dumával akar félrelépni valakivel egy házas, miközben esze ágában sincs igazán válni, csak hitegetni, és sunnyogni.

Egyébként is azt az időt bírja ki, nem jó a cseberből vederbe.

2023. szept. 14. 08:40
 29/34 anonim ***** válasza:
93%

27 hát nagyon szemtelenül írsz.

Fogalmad sincs a kérdező miértjeiről, es hogy milyen ember valójában de az itelkezeshez sztár vagy!

Sztem pont te vagy a balek mert nem érted a dolgok lényegét. Azt gondolod minden a pénz körül forog , komolyan utálom az ilyen típusú embereket, negatív vagy nagyon és ítélkező, es hogy gúnyolódva írsz az is virít rajtad.

Na le van ejtve, szerencsére van sok normális is, nem csak beképzelt alakok

2023. okt. 3. 18:34
 30/34 anonim ***** válasza:
93%
27# mit nem értesz azon.. tejóIsten micsoda beteg emberek , hat nem a te véleményed a mérce , fujj
2023. okt. 3. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!