Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi lesz ebből? Lezárul, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből? Lezárul, vagy muszáj a szakértőt kivárni?

Figyelt kérdés
holnap lesz a gyerekelhelyezés! immáron a 3. tárgyalásunk. a férjem beidéztette az ovónőket is. :( Jön a húgom is és a volt szomszédom, akik ellenem fognak tanúskodni. A többi családtagom ezt már jún-ban megtette, kivéve édesapám. Biztassatok, mert nagyon gyomoridegem van.
2011. szept. 4. 18:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi a gond, mit tanúskodnak ellened.
2011. szept. 4. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem értem miért kell ide szakértő, éppen elég ellened tanúskodót soroltál fel, vagy minden korábbi hamisat állított, a szakértő miért mondana mást?
2011. szept. 4. 18:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel biztassunk ha még a saját családtagjaid is ellened tanuskodnak? Mi szól ellened, amiért még a saját hugod sem áll melléd?
2011. szept. 4. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
A családod ellened tanúskodik? Mit tettél? Így nehéz akármit is mondani, nem tudom, h nyersz-e.
2011. szept. 4. 18:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Gondolom te szeretnéd a legkevésbé, hogy mnost záruljon le, ha még a családod se állt melléd akkor miért állna a bíró?
2011. szept. 4. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:
hát ez cifra, ha a húgod is ellened tanúskodik akkor veszett az ügy...el nem tudom képzelni mi lehet ennek az oka, a család azért ritkán ennyire diszfunkcionális...
2011. szept. 4. 18:43
 7/15 anonim ***** válasza:
ha még a családod is ellened tanúskodik, hát akkor nem akarlak lehervasztani, de.. a férjed javára fognak dönteni
2011. szept. 4. 18:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy látják, hogy a gyerekeknem jobb az édesapjukkal.Ha valóban szereted őket, akkor az ő jövőjük érdekében monj le róluk.
2011. szept. 5. 22:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet tudni fejleményt?
2011. szept. 6. 15:22
 10/15 A kérdező kommentje:

Szakértő dönt, tegnap kiderült!

Röviden. A férjemmel megromlott a viszonyom, letojt bennünket stb, és a dolgok a tetlegességig fajultak. Amiket a fiam végig is nézett. 3 évi türtem a mindent, édesanyámnak mondtam a dolgokat, de ő azt mondta hogy tűrjek.... Miután megelégeltem , elköltöztem a fiammal egy albiba. Dolgozom( jól keresek ), élettársam vAN, stb. A rokonok szerint tűrnöm kellett volna, mert a férjem is jó keresett, sőt nagyon jól, és hogy én mekkora barom voltam hogy ezt feldobtam. azóta A férjem az isten, de besültek a tanúk, mert senki nem azt mondta, amit az előző tárgyalláson, sőt a bírónő kihangsúlyozta, hogy a hamis tanúzást a törvény bűnteti. Elővette az előző jegyzőkönyvet és ezután az egész tárgyalás arról szólt hogy ki mit mondott, ki mit füllentett. Érdekes volt, de úgy döntött, hogy aki a fiammal kapcsolatban van, azt elküldi szakértő keze alá, teljes elemzést kér az ügyben, tehát még mindig semmi, várunk okt. közepéig. Az óvónőket is beidéztette a férjem, hogy mondják el milyen bunkó anyuka vagyok. Szörnyű, de egyben mókás volt az egész.

2011. szept. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!