Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? Lezárul, vagy muszáj a szakértőt kivárni?
Figyelt kérdés
holnap lesz a gyerekelhelyezés! immáron a 3. tárgyalásunk. a férjem beidéztette az ovónőket is. :( Jön a húgom is és a volt szomszédom, akik ellenem fognak tanúskodni. A többi családtagom ezt már jún-ban megtette, kivéve édesapám. Biztassatok, mert nagyon gyomoridegem van.2011. szept. 4. 18:30
11/15 anonim válasza:
Szegény. Írd majd meg, h hogy megy a sorotok. Nagyon érdekesen alakul. Kitartás!
12/15 A kérdező kommentje:
A gyermek, a hét első felét álam a hét másik felét az apjánál tölti ( 6 éves és mi beszéltük meg így). Bár én ezt nagyon nem akartam, de néztem azt hogy az apját is szereti és belementem. Én tudom hordani oviba, de a férjem nem. ha nála van ő nincs a gyerekkel, hanem az én tesóm és mamám vigyáz rá még ő dolgozik. illetve a tesóméknál alszik a gyerek, mert ő nem tudja hordani az oviba. Jövőre iskolás, nemtudom mit akar így, hogyan fog vele foglalkoni?
2011. szept. 6. 18:08
13/15 anonim válasza:
Na én itt szakítanám meg a kapcsolatot a családommal....
Jól értem? Amíg a férjednél van a gyerek addig gyakorlatilag a tesódnál van???? Behalok!
14/15 A kérdező kommentje:
ház , igen. mivel dolgozik a tesóm vigyáz a fiamra, meg mikor ki ér rá. sokszor azt sem tudom hogy kinél van, soha nem közli. de erős vagyok és igaz könnyekkel, de kibírom. Most szakértő dönt, hogy hova is kerüljön a fiam.
2011. szept. 7. 22:36
15/15 A kérdező kommentje:
iszonyú úgy ülni egy tárgyalóban. hogy a saját véreid ízekre szednek és porig aláznak. pedig én nem fogom hagyni a fiam, és ha kell vérig izzadva harcolok érte, nem hagyom hogy a tesóm nevelje!!!
2011. szept. 7. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!