Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közös megegyezéssel válunk, akkor kb mennyi idő míg lezárul?
Ha a másik fél válni akar, akkor igy is ugy is elválasztanak, nem érdemes azt mondani, hogy te nem akarod.
Közös megegyezéssel gyakorlatilag azonnal elválasztanak benneteket, ha nem tudtok megegyezni, akkor a per évekig húzodhat - és ennek megfelelöen a perköltség is erösen megemelkedik. A vége ugyanaz, csak sokkal több pénzbe meg idegeskedésbe kerül. Ha lehet, váljatok el szépen, ne veszekedve, ugy mindenkinek könnyebb lesz.
16.09-es vagyok.
Mint írtam mi közös megegyezéssel váltunk el.Még ügyvédünk sem volt..Amit akkor fizetni kellett az a válóperi díj volt(akkor 10000 forintos okmány bélyeget kellett venni),de a bíró még ezt is felezte..Ebből sem volt gond,mert utólag kifizette nekem a volt férjem..Most nem tudom mennyi az okmánybélyeg,de annak a fele téged illett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!