Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beadtad a válókeresetet mikortól mondhatod magad egyedülállónak? Amikor lezárul a válás vagy miután beadtad a válókeresetet?
Már majdnem 1 eve nincs semmi köztünk.
Lépni akarok és még fel évet mire kimondjak a válast mire fel várjak?
Nő vagyok, nem csaltam meg sosem, én úgy erzem mindent megtettem amit csak tehettem hogy jó/jobb legyen.
Egyszer az volt a baj hogy túl sovány vagyok-amikor edzettem- , majd meghiztam es az lett a baj hogy túl kövér vagyok.
Most újra edzek, jól nézek ki de már nem kell nekem.
Lett volna egy csomó jó srác, de hűséges akartam lenni.
Most eldöntöttem válni akarok, csak már elrontottam az életem részben mert gyerek is van.
Annyira akart gyereket es elkepzeltuk milyen jó lesz..
Ebből kb.annyi lett hogy minden rám maradt, csalódtam benne.
Sajnálom nagyon hogy (részben) ennyire elrontottam, de nem tudhattam hogy ilyen lesz ha meglesz a kicsi.
Most lett 3eves, es lépnék .
Nem megcsalás, hiszen már nem vagytok együtt, csak hivatalosan, azt meg nem két perc aláírni. Úgyhogy onanntól vagy szingli, hogy valamelyikőtök kimondta, hogy vége.
De amúgy ez elég relatív, velem szakított az exem, és még egy hónapig, ha beszéltem más fiúkkal, úgy éreztem, hogy megcsalom, nagyon bűntudatom volt, miközben itt még annyi se volt, hogy hivatalosan házasok vagyunk még, mert nem voltunk, csak szimpla szakítás volt, mégis így éreztem, mert még nem engedtem el érzelmileg.
Erzelmileg túl vagyok rajta, tudom hogy nem akarom.
Kérdés csak az hogyan fogom eltartani a kicsimet es magunkat alberlettel együtt..
Ez a nehezebb része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!