Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés megcsalásos párkapcsolatban lenni?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy akinek már volt része megcsalásban, annak feltünt hogy valami nem oké az azt megelõzõ idõszakban?
Hogy tudta õt a párja ugyanúgy szeretni, miközben megcsalta?
Tudom hogy ezek fájó emlékek, ezért nagyon hálás vagyok ha ezeket itt mégis megosztod.
Nekem egy ilyen kapcsim volt csak.
Alapbol a srác amúgyis mindig akkor kellett csak amig nincs jobb vagy másik pasim
Igy 2 pasi közt vele jártam vagy szexeltem vagy vele éltem együtt.
Amikor felszedett másik nőt, addig balhèkat provokált otthon hogy ne akarjak nála lenni, össze legyünk veszve.
De aztán kibékültünk.
Aztán a másik csaj meg azt hiszi még én vettem el tőle az ő pasiját🤣 miközben én voltam vele megcsalva🤣
Vele mindig ilyen a kapcsolatunk. Olyan is volt hogy neki párja van de en akkor aszakitottam igy elővettem őt ezért a párját kidobta es velem volt inkább.
Őt bármikor elővehetem tinikortól kezdve egy életen át a "barátom".
Mikor mással van es szünetünk van, vagy ilyenek, nem vagyok padlón soha, mivel alapbol nekem ő csak pótlék mindig míg nincs pasim.
Egyszerűen nem lehet belé szerelmesnek lenni.
3.vagyokJa de rengeteg ilyen pasi van aki használható lenne pótléknak de rengetegbol egyse kell.
Ő legalább azt a szintet eléri higy pótléknak megfelel.
Volt már olyan higy egy szakitásom után egyenesen meg akartam halni is, akkor is ő mentett meg és hozott lelkileg helyre. Felvidított szeretetet adott mellettem van mindig es minden bajban. Mikor kórhában voltam is. Még öregen is etetne az intenzíven is.
Ezt nem sokan vagy senki nem tudná nálam elérni.
De kapcsolatra nem alkalmas. Nem normális. Nem korrekt. Sok tikkje van. Szerelmes se tudok lenni. De ő sem.
Elgondolkodtató, önértékelés gyalázó
Teljes bizalmatlanság
Érzelem mentes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!