Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy harmadik a képben? Bővebben lennt
Nagyon gyanús a helyzet…:( emellett lúzer is, mert profi nem hanyagolja otthon az asszonyt…..!
Én bizony egy szót sem szólnék most, de elkezdenék figyelni és bizonyítékot gyűjteni. Mivel nem profiról van szó, le fog bukni szépen…. :(
Lehetséges,hogy van valaki a képben. Ezeket az állítólagos túlórákat a fizetésén nem látod? Ha ennyit dolgozna pluszban,ott azért lenne változás anyagi téren.
Ha nincs mit veszítened,csak őt,akkor tedd csak ki a közös képeket nyilvánosan. Volt aki ezt tette,és így írt rá a szerető. De mindenképp járj utána,mert nagyon gyanús.
Hát sajnálom,de ez tényleg roppant gyanús.. 😞 Nyilván nem látunk a fejébe,nem ismerjük semelyikőtöket,de így laikusként szerintem mindenkinek ez ugrik be elsőnek amit mindenki más is írt rajtam kívül,a megcsalás.
Mivel a kommunikáció nem segített,valahogy átkellene verni hogy konkrétan "beköpje" saját magát..vagy valóban nyomozni utána.Drasztikusan hangzik,de valószínűleg más is megtenné ugyanezeket ha egyszerűen nincs más megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!