Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a ferfuaknak alkalmuk van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferfuaknak alkalmuk van ra sosem utasitanak vissza egy not? Mert ok ilyenek?

Figyelt kérdés
Ha egy no nagyon akar egy ferfit, de a ferfi kapcsolatban van es van gyonyoru baratnoje aki okos, szep, humoros es a ferfi fulig bele van zugva a baratnojebe. De megis lefekszik azzal a novel, aki vagyakozik a ferfi irant. Miert?
2023. aug. 23. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az se mindegy mióta tart a párkapcsolat.

15 év után elő fordulhat hogy az újdonság varázsa be kavar.

És ettől még szeretheti a párját,csak be jön a másik fél is.

2023. aug. 24. 09:54
 12/15 A kérdező kommentje:

A kapcsolata 2 eve tart..

Csak azt szerettem volna tudni, hogy ez a pasi azert csalja meg mert nem szerelmes bele, vagy minden ferfi ilyen altalaban, hogy a kinalkozo lehetosegeket nem hagyjak ki?

2023. aug. 24. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Mert a pasik azzal szexelnek akivel tudnak. A nők meg azzal akivel akarnak.
2023. aug. 28. 07:26
 14/15 Barnabas333 ***** válasza:
A férfiak genetikailag nem monogámok. Csak nem tudom a birka emberiség, miért nem talál ki egy normális társadalmi rendszert. Bezzeg a világegyetem keketkezésébe mennyi energiát fektetünk, de, hogy a sok válást és megcsalást megoldjuk ehhez nincs ész. Inkább tele a világ rossz kapcsolatokkal, magányos, meg szomorú emberekkel. Ennyit az egészről. Én tudok egy jót, de engem már nem érint, mások meg nem érdekelnek, hogy mi lesz az emberiséggel.
2023. aug. 30. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem hát.

Meg örülnek ha valaki rájuk néz…

2023. aug. 30. 21:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!