Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfuaknak alkalmuk van ra sosem utasitanak vissza egy not? Mert ok ilyenek?
persze, mi férfiak ösztönlények vagyunk nem tudtad? Emellett érzéseink sincsenek, soha nem vagyunk fáradtak, a legyet is röptében csináljuk meg, addig míg bele nem döglik.
/sarcasm off
"Miert?"
Mert nincs fülig belezúgva a barátnőjébe. Sőt...
Amúgy meg le kellene állni az általánosítással! Engem az első komolyabb barátnőm például 3 pasival csalt meg egyszerre. Akkor ez most azt jelenti, hogy te is hűtlen vagy, és egyszerre 3 pasival csalod a párodat? Na, ugye, hogy nem! Ugyanígy férfiakból is vannak, hűségesek, és kevésbé hűek.
Ami meg engem illet: ha van barátnőm, senki másnak nincs esélye. Akkor sem, ha mondjuk valamilyen paraméterében "jobb", mint a barátnőm. Mert nem egy tulajdonságlistát szeretek, hanem egy embert, aki több, mint különböző jellemzők összessége.
Ha meg netán kiszeretek belőle, vagy valamiért nem működik a kapcsolat, akkor azt le lehet zárni kulturált és gerinces módon is.
Koszi utolso, hogy leirtad.
Igen szerintem sem szerelmes a baratnojebe...
Egy szerelmes ferfi megcsalja a parjat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!