Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex, miért csekkolom mégis állandóan hogy írt e?
Én akartam, én csalok, nem akartam kötelezettséget, mondtam, tudja, életvitele, életfelfogasa nem hozzám illik. Tök dühös vagyok magamra.
Józan ésszel tudom, hogy nem akarok többet, még bele se zúgtam, a vágy volt erős csak. Tény hogy az elején naponta írtunk egymásnak, és most hiányzik
Nem való nekem szerető 🤦♀️
Köszi, mindegyik válasz hasznos.
Ő sem akar többet, nyilván itthon sem érzelmileg sem testileg nem kapom meg amire vágynék, a válás nyílt téma itthon, annyira mégsem, hogy elmondjam, hogy lett szeretőm. Jól esik kapni máshonnan, és örültem is, hogy nem egy szerelmet kell takargatni, amikor még félig bent vagyok a házasságban, csak egy egy alkalmat. Ezért is dühít, hogy nem elég mégsem. Nyilván a szeretethiány erős, nő vagyok, jól esik.
Sikerült lerendeznem magamban este, a válaszok is segítettek. Ha érzek is még hiányt majd, ezen a gondolatmeneten megyek majd végig. Lefoglalom magam stb. És teszek azért hogy magam miatt el tudjak költözni, ezt pedig próbálom helyén kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!