Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan férfi, aki állandóan más nőre vágyik, nem tud betelni, sosem fog lenyugodni?
Nem személyesen engem érint a helyzet, egy közeli barátnőm barátja (mostmár szinte vőlegénye) megihletett, hogy feltegyem ezt a kérdést.
Ismerem őt is, meg nyilván a barátnőmet is, a kapcsolatukat is végignéztem, és nem tudom megfejteni, mi a gond. A barátnőm nyilván nagyon szereti őt, és a férfi is a barátnőmet, tudom hogy így van, mert látom hogy néz rá, hogy édesgeti, tiszta szívből szereti és tiszteli. Sőt, olyan dolgokat is megtesz érte, amik hosszú évek óta házasságban élő emberek közt bevett.
Viszont van egy állatias, ösztönök által vezérelt énje, és állandóan más nők után kajtat. Rengetegszer voltak már "szüneten", egymillió kör dráma és sírás lezajlott már, és egyszerűen nem nyugszik le a srác, sosem elég neki, akármennyire is jól mennek a dolgok, jön valaki aki elcsavarja a fejét.
Sosem történt közvetlen megcsalás köztük, mert tényleg nagyon szeretik egymást, de olyan mintha két énje lenne ennek a férfinak, egyszerre akar letelepedni, családot, meleg otthont stb és benne van mégis a bugi.
Szerintetek aki ilyen típus, az sosem fog változni? Úgy sajnálom a barátnőmet, mert egyébként tökéletes társai egymásnak, és bármennyire is naivan hangzik, tényleg tiszta szívből szereti őt a férfi, ebben biztos vagyok.
Voltak fiatalabb koromban nekem is ilyen fiúk az életemben, de könyörgöm, azért az ember ezt kinövi 30 éves korára, nem? Egyszerűen elmúlik ez a késztetés, hogy mindig új valaki kell, nekem legalább is elmúlt, és a helyébe lépett egyfajta megnyugvás. Esetleg köze lehet a rossz csaladi mintához, hogy a férfi apja is hasonló típus volt, sosem volt 100%-osan ott, bár ebbe nem látok bele.
"egymillió kör dráma és sírás lezajlott már"
Micsoda meglepetés ez
Az ilyen faszik mindent akarnak azért. Nem fér bele a szótárukba a “vagy” szó, hogy nem lehet egyszerre a legyet is röptében kefélni, közben meg meleg családi otthonba hazamenni és a gyerekek visítva ugranak a nyakadba, úgy imádnak (mert persze abból is a nehezét az asszony csinálja). Vagyis lehet, de ahhoz kell egy szolgalelkű nő, aki ezt mind eltűri, vagy elég naív, hogy ne vegye észre.
Apám is ilyen volt, amikor 19 voltam akkor derült ki, hogy van egy 12 éves testvérünk még.
Mostanra, közel a 60-hoz, talán lenyugodott, a barátnője az Ikeában el is harsogta, hogy nem áll fel neki, gondolom ezért. De betegesen féltékeny a nő -ettől még- ami nekem azért vicces, mert amikor én anno nagyon kiakadtam apámra, a testvér miatt, akkor végig védte a barátnő tíz körömmel, hogy majd megértem egyszer miért tette, meg hogy mindennek két oldala van.
Ma már, hogy nekem is családom, férjem van, tudom hogy mi az amit meg kell érteni, de én nem vagyok olyan takonygerincű, hogy utána a tükörbe tudjak nézni. Vannak lejtmenetek, de sose az a megoldás, hogy elmenekülsz akkor.
Vannak ilyen férfiak és ilyen nők is. Több oka lehet ennek. Van, akinek olyan szinten magas a libidója, hogy állandóan hajtja a vágy. Van poliamor típusú ember, aki képes egyszerre több embert is szeretni. Sokáig nem hittem ebben, egészen addig, amíg az araboknál nem jártam. Ott a vendéglátó pasasnak két felesége volt, mindkettőt imádta, kényeztette. 5-5 gyereke volt mindkét nőtől:)
A férfiakat gyakrabban hajtja a nemi vágy is, csak az igazán értékes nők miatt hajlandóak a megtartóztatásra. Sajnos van szexfüggőség is, ami hasonló a drogfüggéshez.
A barátnőd párja nem tudom melyik kategória. Én a nyílt lappal történő dolgoknak vagyok a híve. Mondjuk ki, amit ki kell, utána lehet dönteni, hogy így vállalható-e a másik. Az én ismerősi körömben több pasas is hajlamos volt félrelépni, de a családot egyik sem hagyta volna ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!