Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan férfi, aki állandóan más nőre vágyik, nem tud betelni, sosem fog lenyugodni?
Nem személyesen engem érint a helyzet, egy közeli barátnőm barátja (mostmár szinte vőlegénye) megihletett, hogy feltegyem ezt a kérdést.
Ismerem őt is, meg nyilván a barátnőmet is, a kapcsolatukat is végignéztem, és nem tudom megfejteni, mi a gond. A barátnőm nyilván nagyon szereti őt, és a férfi is a barátnőmet, tudom hogy így van, mert látom hogy néz rá, hogy édesgeti, tiszta szívből szereti és tiszteli. Sőt, olyan dolgokat is megtesz érte, amik hosszú évek óta házasságban élő emberek közt bevett.
Viszont van egy állatias, ösztönök által vezérelt énje, és állandóan más nők után kajtat. Rengetegszer voltak már "szüneten", egymillió kör dráma és sírás lezajlott már, és egyszerűen nem nyugszik le a srác, sosem elég neki, akármennyire is jól mennek a dolgok, jön valaki aki elcsavarja a fejét.
Sosem történt közvetlen megcsalás köztük, mert tényleg nagyon szeretik egymást, de olyan mintha két énje lenne ennek a férfinak, egyszerre akar letelepedni, családot, meleg otthont stb és benne van mégis a bugi.
Szerintetek aki ilyen típus, az sosem fog változni? Úgy sajnálom a barátnőmet, mert egyébként tökéletes társai egymásnak, és bármennyire is naivan hangzik, tényleg tiszta szívből szereti őt a férfi, ebben biztos vagyok.
Voltak fiatalabb koromban nekem is ilyen fiúk az életemben, de könyörgöm, azért az ember ezt kinövi 30 éves korára, nem? Egyszerűen elmúlik ez a késztetés, hogy mindig új valaki kell, nekem legalább is elmúlt, és a helyébe lépett egyfajta megnyugvás. Esetleg köze lehet a rossz csaladi mintához, hogy a férfi apja is hasonló típus volt, sosem volt 100%-osan ott, bár ebbe nem látok bele.
Nekem 38 éves koromra jött elő, hogy mindig mást akarok.
Mindig találni egy nőt, megélni a hatalmas szerelmet, 8-10 hónapig szüntelen együtt, utána keresni mást. Izzok, hogy minden hozzám hasonlót megismerjek, és együtt megéljük a szerelem gyönyörét.
Kérdező!, csak szexuális, vagy olyan mint nálam?
Akárhogy is..., ha ezt meg tudná oldani, hogy mindkettőjüknek jó legyen így...
Nekem is már 13 éve van egy szerelmem, aki asszisztált ehhez az életstílushoz, amit 38 évesen kialakítottam magamnak. Számíthatok rá, szerelmesek is vagyunk, bár csak heti párszor beszélünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!