Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják állandóan, hogy az orvosok hűtlenek?
Figyelt kérdés
Van ennek bármi alapja?
A kórházi ápolók 80%-a negyvenes, bajszos néni..
2021. aug. 7. 19:32
1/9 anonim válasza:
Ki mondja? Minden munkahelyen előfordul megcsalás.
2/9 A kérdező kommentje:
sajnos nem vezetek nyilvántartást azokról, akiktől hallottam, de sokan mondták már
2021. aug. 7. 19:36
3/9 anonim válasza:
Ismersz 100 orvost, nem beszélve a szexuális életükről? Ha igen, akkor sem lenne reprezentatív a minta.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem statisztikát próbálok felállítani, csupán személyes tapasztalatokra, véleményekre vagyok kíváncsi.
2021. aug. 7. 19:44
5/9 anonim válasza:
A kórházi ápolók 80%-a negyvenes, bajszos néni.."
Évente meg jönnek a 20-25 éves gyakornok lányok , akik nem éppen bajszosak és csúnyák legtöbbször.
6/9 anonim válasza:
Eloszor is nezd mar meg, rengeteg fiatalabb es kimondottan jo kulseju doktorno van. Ma mar. Szerinted?
Oriasi stressz es ugyelet, osszezartsag mellett a munkahelyi szex elegge adja magat, es amugy maganrendeloben orvos es beteg kozti flort is elofordul.
7/9 anonim válasza:
Ahol én dolgozom, ott sok csaló van köztük. Ja, és nincs bajszom.
9/9 Ypszilon1980 válasza:
"A kórházi ápolók 80%-a negyvenes, bajszos néni.."
Ez nem igaz és kit érdekelnek az ápolók, inkább gyógytornászok, azok között olyan csajok vannak, hogy rögtön orvos akarnál lenni. Sokan meg betegekkel is kavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!