Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm állandóan hazudik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan hazudik, lehet már meg is csalt?

Figyelt kérdés
Én 18 ő 16 éves, most leszünk 1 éve együtt, én előtte nagyon szerettem a lányok társaságát sokkal kavartam, beszéltem élveztem egyedül lenni. Aztán vele megismerkedtem de nem egy buliban vagy hasonló csak szimplán a városban. Aztán sok ismerkedés után összejöttünk. Már ott gondok voltak hogy ő egy dekoratív lány és sok "fiúbarátja" volt főleg akkoriban. Ezek a srácok utáltak engem nagyon (most is) viszont ő minden este velük volt kint, én nem a városban lakom úgyhogy nem voltam ilyenkor ott. A haverjai gyakran beszólogattak, neki szídtak engem és ezekután is kiment velük. Volt ilyen is hogy az egyik srác fogdozta a haverjai közül és úgyanúgy kiment bár már kerülte. Pár hónapra rá ez a srác bocsánatot kért tőle és ha nem oltom szét a gyereket úgyanúgy beszélnének mindezek ellenére. Tudta ő is végig hogy mit akarnak tőle mégis jóba maradtak. Nemrég az egyik "haver" vitte haza miután összevesztünk egy napra se rá. Mondanom se kell mindig őket védte és ha elmondtam hogy ez szarul esik én lettem a hibás és a féltékeny beteg állat stb. Milliószor kiderült már hogy hazudozik (ma is, ezért írok ide) kisebb-nagyobb dolgokba pl. hogy a fogdozóssal pár hete összefutott és közösen sétálgattak, ezt se tőle tudtam meg. :/ Sose beszéli ezeket meg velem csak jön az hogy beteg vagyok és én látok bele többet. Elvárta hogy kikövessek egy csomó lányt instán akit nem bír (mert volt velük dolgom vagy esetleg beszélgettem velük még ő előtte, azóta senkivel se chatelek, nagyon ritkán beszélek lányokkal élőben is) de ő még sokaknak vissza is ír, olyanokat követ akik folyamatosan írogatnak neki, amúgy ez nem érdekelne de tőlem elvárja de ha én kérném meg ugyanerre én lennék az utolsó féreg a földön. Nem hallottam még vissza de az is elképzelhető hogy már megcsalt, imádja kirakodni magát instára stb. kelletni magát. Mi a véleményetek erről? Én vagyok full hülye? Vagy nem kéne vele lennem? Sokszor már csak a szakítást látom megoldásnak mert pár napig jó a dolog utána kiderül a sok hazudozása és ha felhozom én leszek a hibás. Köszi a válaszokat. :')

2021. okt. 24. 14:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

Az a véleményem, hogy eltevesztetted a kategóriát.

16 éves gyereklány, azt se tudja, mi fán terem, de te sem tűnsz értelmesebbnek.

2021. okt. 24. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Dobd a fenébe! Találsz tőle jobbat. Így akarod leélni a vele töltött idődet? Inkább most mint ha komolyabbra kerülne sor. Változni nem fog, ilyen személyiség marad.
2021. okt. 24. 14:48
 3/16 anonim ***** válasza:
2021. okt. 24. 14:59
 4/16 A kérdező kommentje:

#1 Teljesen igazat adok nagyon szedett-vedett szöveg kicsit értelmetlen is meg tele van szóismétléssel de úgy gondolom ha problémamegoldó választ akarok akkor le kell írnom majdnem mindent.

#2 Az a nagy problémám hogy nem bírnám nézni azt hogy mennyire elr*bancosodna ha nem lennék vele, pláne nem akarnám mással látni, tudom hogy így nem jó de nem tudnék végetvetni ennek mert amikor jól megy akkor a világ legjobb érzése de ha rossz akkor azt akarom vége legyen.

2021. okt. 24. 15:01
 5/16 anonim ***** válasza:
58%

Tevedtem, mégis értelmes vagy. Elnézést!

(1-es voltam)

2021. okt. 24. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Akkor megvárod, hogy ő dobjon. Nem tűnik túl távlatosnak ez a kapcsi kezdemény.
2021. okt. 24. 15:05
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

#2 vagyok.

Így fogod el cseszni az életed. Mit foglalkozol vele ha egyértelmű a gondolatod vele kapcsolatban? Ennyire ne ragaszkodik hozzá mert mikor jó akkor jól el vagytok! Csak rosszak lesznek ha együtt maradtok. Állandó kétségek között élni, kivel volt, mit csináltak stb. Beteg a nő mert hazudik!

2021. okt. 24. 15:07
 8/16 A kérdező kommentje:
De lehet hogy tényleg én vagyok a hülye. Ő nem egy buta lány és talán pont ezért tartom a legundorítóbbnak a viselkedését, most hozhatom példának hogy színötös tanuló bár ez ilyen téren nem sokat számít, mindig mondja mennyire szeret ragaszkodik hozzám de már nagyon nehéz elhinni, bármilyen aprócska dolog amit mondd nehezen elhihető. Fogalmam sincs mitévő legyek. Nála jobbat úgysem találnék, viszont vele szenvedés de ha vége lenne és mással lenne mégnagyobb szenvedés lenne.
2021. okt. 24. 15:16
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Mi az hogy nem találnál jobbat tőle?
2021. okt. 24. 15:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Ha ezeket a cselekedeteit nem nézzük akkor egy nagyon jó lány, sokat ismertem de nem volt közelében sem senki. Így értem.
2021. okt. 24. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!