Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott egy titkos viszony két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy titkos viszony két ember között, de a férfi egy idő után már hárítja a szexet, viszont a közös időtöltéshez, intimitáshoz ragaszkodik. Mi állhat ennek a háttérben?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 21:56
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

A fél munkahely erről beszél gyakorlatilag…. Nem én láttam, hanem mások… csak visszakerült hozzám az információ…. Engem hülyített pár hónapig, majd hamar jött a következő… de több női kollégának tett szexuális utalást…

Pont tegnap tudtam meg mindezt egy esti csapatépítőn… az egyik csaj konkrétan a barátnőm ( volt)…

Mocskosul megszívtam, mert azt hittem, hogy ebben a viszonyban a feleségén kívül ketten vagyunk…. De ez a pasi nem szeret engem, a vonzalma is már másé. Kellek, mert jó velem beszélgetni, megértem stb, gondoskodó vagyok …. Eközben meg kb semmit sem jelentek és be is csapott

márc. 8. 10:54
 52/59 anonim ***** válasza:
Ez így borzasztó nehéz lehet neked..:( Gyakran kell a munkahelyen találkoznotok a pasival? Vagy tudod őt kerülni?
márc. 8. 11:43
 53/59 A kérdező kommentje:
Minden nap találkozunk… és semmi, de semmi bűntudata nincs! Leszarja, hogy ez nekem fáj:(
márc. 8. 18:16
 54/59 anonim ***** válasza:
Basszus..a tegnap esti csapatépítőn is ott volt? Ha igen, ott nem "szembesítetted" azokkal a dolgokkal, amiket megtudtál?
márc. 8. 18:26
 55/59 A kérdező kommentje:

Nem volt ott, de mondtam neki, hogy megtudtam nagyon sok mindent a munkahelyi viszonyokról….

Igazából maga alatt ássa a fát…. Csak még nem tudja… el fog teljesen veszíteni…. Egy olyan embert, aki tényleg szerette és mellette állt mindenben…. :( amikor a fájdalom elönti a lelkemet teljesen és kiöli a maradék bizalmat és reményt, nem lesz számára vissza út….

márc. 8. 19:08
 56/59 anonim ***** válasza:
Mit/hogyan reagált, mikor elmondtad neki, hogy miket tudtál meg a viszonyairól?
márc. 8. 19:38
 57/59 A kérdező kommentje:
Nem neveztem meg, hogy az ő viszonyairól….de erősen céloztam rá…. Mély szemkontaktussal…. Bólogatott, majd elterelte a témát….
márc. 8. 20:28
 58/59 anonim ***** válasza:
53%
Úgy gondolom, hogy teljesen világos számára, hogy neked komoly érzelmeid alakultak ki felé, és ettől ijedt meg. Az is lehet, hogy benne is elkezdődött valami, de tudja, hogy ez már így veszélyes terep. Emberként természetesen még mindig kedvel, biztos vagyok benne, hogy vonzódik is hozzád, de az érzelmek miatt ez már neki túl necces helyzet.
márc. 9. 17:09
 59/59 anonim ***** válasza:
57. Ha szeretnél róla beszélni, írj nyugodtan. Én hasonló kapcsolatokban voltam, bár ott inkább az önzés volt a jellemző.
márc. 9. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!