Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott egy titkos viszony két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy titkos viszony két ember között, de a férfi egy idő után már hárítja a szexet, viszont a közös időtöltéshez, intimitáshoz ragaszkodik. Mi állhat ennek a háttérben?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 21:56
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok, megkérdezhetem?
2023. aug. 28. 18:58
 32/59 A kérdező kommentje:
31, teljesen irreleváns információ….
2023. aug. 28. 19:18
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom egyébként, de azért megindokolhatná,mert megérdemled!!Az hogy más nőnek csapja a szelet valszeg másnál is bepróbalkozik..
2023. aug. 28. 21:13
 34/59 A kérdező kommentje:

Igen, abszolút megérdemelném, ez így van! De nem teszi, mert akkor kiderül, hogy csak átmeneti tárgynak használt, az pedig ciki….

Van, akinek több nő már meghaladja a fizikai kapacitását…meg arra időt, energiát, némi pénzt kell szánni, ami már nem kényelmes.

2023. aug. 28. 21:31
 35/59 A kérdező kommentje:
Fáj azért, mert ezt nagyon, baromira benéztem:( látszatra van egy jó barátom persze…
2023. aug. 28. 21:41
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

Most van egy másik partnere, de hozzád, a személyiségedhez ragaszkodik. A forró csók meg a kapcsolat fenntartásának záloga.

Meg kell vele beszélned, legyen őszinte. Rosszul esik a nőiségednek is, de még inkább az is, hogy téged felizgat a forró csókkal, passzív marad, és az neked testi szenvedés is.

Így annak lehetőségét is önzőn elveszi, hogy nyitott legyél egy normális kapcsolatra.

2023. aug. 28. 22:18
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Eleve egy titkos viszony,ahogy írtad.Neki nem számítasz semmit.A férfiak inkább megvárják míg egy nő szakít velük,mert nem bírják a lelkizést.Ha olyan jó lennél akkor nem hárítani.Máshol kielégül csak nem akar megbántani.
2023. aug. 28. 23:16
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Már nem titkos a viszony mert mindannyian tudjuk.
2023. aug. 28. 23:19
 39/59 A kérdező kommentje:

Ha olyan jó lennék…. Ugyan már… jó volt neki a szex velem, mert örömmel voltam vele, ez pedig minőségében teljesen más, mint aki a mindennapokba befásulva dug…

Én tudom milyen volt, mert ott voltam benne . Ha ez neki nem jó, akkor tényleg mehet a búbánatba…

Igen, valószínűleg máshol elégül ki, mondjuk a feleségével…. Meg időnként itt ott…ha adódik olyan helyzet. Nekem úgy tűnik, hogy ezt megszervezni is lusta, ez nálunk is így volt… hetekig szédített engem is szavakkal, meg erotikus beszélgetésekkel… de mire összejött egy helyszín…. 3 hónap volt.. igen ezt le kell foglalni, ki kell füzet i, be kell illeszteni a napirendbe, amiben nem akart nagyon változást munkaidőn kívül, mert nem akart lebukni…

Poros irodákban, autóban, bokor alatt meg nekem nem kell… legalább is rendszeresen biztos nem… na ennek hangot adtam többször. Ha kell, akkor vigyen el valahova… ezek szerint annyira azért nem kell…

2023. aug. 29. 00:00
 40/59 anonim ***** válasza:
68%

Ja tényleg, a szeretőknek helyszíngondjaik vannak. Akkor már értem a házas nők miért házatlan (illetve épp hogy saját lakásos) szeretőt keresnek, meg a házas férfiak is saját privát lakóhelyes nőt. Ja értem miért nem akar házas nő házas férfi szeretőt és fordítva. Most meghatódtam, milyen gondjaik vannak.

Mondjuk esetleg a nagyon gazdagok lehetnek mindkettő házas, mert mindegy nekik fizetnek valami szállást. Megvilágosodtam.

2023. aug. 29. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!