Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy titkos viszony két ember között, de a férfi egy idő után már hárítja a szexet, viszont a közös időtöltéshez, intimitáshoz ragaszkodik. Mi állhat ennek a háttérben?
A szerető azt adja meg, ami a házasságból hiányzik. Írod, hogy akkor volt valami baja a feleségének, mikor te képbe kerültél, és volt szex rendesen.
Most meg nincs.
Ebből azért egyszerűen össze lehet rakni, hogy otthon újra van szex. A társaságod meg keresi, mert megszokta, és egyelőre talonban tart.
Az a kérdés, hogy ebben mi a jó neked?
Az unalmat nagyon valószínűtlennek tartom, mert nem voltunk sokat együtt időben de azok bizony nagyon jól sikerültek kölcsönösen, amit gyakran megerősített. Itt más van….:(
Lehet, hogy több minden is egyszerre…
Amikor korábban rákérdeztem, egy “nem tudom” volt a válasz…. Újra nem kérdeztem rá, mert méltatlannak tartom. Én is arra gondolok, hogy egyszerűen nincsen szex hiánya jelenleg, megoldódott az otthoni helyzet….a barátságomat és a szeretetemet nem akarja elveszíteni, mert a jóról hülye lenne önként lemondani….az meg, hogy esetleg nekem kéne, nem számít….
Olyan is volt, hogy más nőnek csapta a szelet, ráadásul az orrom előtt. Persze én nem értelmeztem jól a helyzetet….
Összeségében én jól járok, ha ez az egész finish…. Csak piszkálja a csőrömet ….eddig az volt, hogy csak szexre kell az ember, most meg az, hogy arra nem…🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!