Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott egy titkos viszony két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy titkos viszony két ember között, de a férfi egy idő után már hárítja a szexet, viszont a közös időtöltéshez, intimitáshoz ragaszkodik. Mi állhat ennek a háttérben?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 21:56
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
18, igen kívánom..! Gondolod, hogy erre őszinte választ fog adni?
2023. aug. 19. 23:35
 22/59 anonim ***** válasza:
90%
Rád unt szexuálisan, hiába keresi a társaságod. Valószínűleg kényelmesebb neki így, valamint érzelmileg nem vagy számára semleges, ezért foglalkozik még mindig veled, viszont az is biztos, hogy már nem hozod lázba annyira, mint az elején. Lehetséges, hogy ugyanúgy mint a feleségével, veled is csak megszokásból van. Megalázó szitu, nem is kicsit. Biztos nem lennék 3. kerék, ráadásul így, hogy még szexre se kellek. Ha van egy kis eszed ott hagyod a palit.
2023. aug. 20. 03:22
 23/59 anonim ***** válasza:
89%

A szerető azt adja meg, ami a házasságból hiányzik. Írod, hogy akkor volt valami baja a feleségének, mikor te képbe kerültél, és volt szex rendesen.

Most meg nincs.

Ebből azért egyszerűen össze lehet rakni, hogy otthon újra van szex. A társaságod meg keresi, mert megszokta, és egyelőre talonban tart.

Az a kérdés, hogy ebben mi a jó neked?

2023. aug. 20. 07:02
 24/59 A kérdező kommentje:

Az unalmat nagyon valószínűtlennek tartom, mert nem voltunk sokat együtt időben de azok bizony nagyon jól sikerültek kölcsönösen, amit gyakran megerősített. Itt más van….:(

Lehet, hogy több minden is egyszerre…

2023. aug. 20. 08:39
 25/59 anonim ***** válasza:
91%
Akkor pláne érdekes 🤔🤔kérdezz rá legalább olyan szinten h ez téged foglalkoztat de nagyon..és figyeld a reakcióját.
2023. aug. 20. 09:56
 26/59 anonim ***** válasza:
95%
23as lehet van abban vmi amit mondasz de a pasik akiknek szeretői szerepben vannak,azért másképp gondolkodnak.És megtartja talonban +ha megvan a kemia nem tud a kerdezotől elszakadni..De azért h abszolút 0 szex legyen hosszútávon nem birnám
2023. aug. 20. 10:32
 27/59 anonim ***** válasza:
89%
Elmult a kaland izgalma.
2023. aug. 27. 23:30
 28/59 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az a tippem, hog rendeződnek a dolgai otthon, de tart attól, hogy ha szakítana veled, bosszúból kitálalnál az asszonynak.
2023. aug. 28. 13:51
 29/59 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, mit reagált a pasi?Mi az oka?
2023. aug. 28. 16:35
 30/59 A kérdező kommentje:

Amikor korábban rákérdeztem, egy “nem tudom” volt a válasz…. Újra nem kérdeztem rá, mert méltatlannak tartom. Én is arra gondolok, hogy egyszerűen nincsen szex hiánya jelenleg, megoldódott az otthoni helyzet….a barátságomat és a szeretetemet nem akarja elveszíteni, mert a jóról hülye lenne önként lemondani….az meg, hogy esetleg nekem kéne, nem számít….

Olyan is volt, hogy más nőnek csapta a szelet, ráadásul az orrom előtt. Persze én nem értelmeztem jól a helyzetet….

Összeségében én jól járok, ha ez az egész finish…. Csak piszkálja a csőrömet ….eddig az volt, hogy csak szexre kell az ember, most meg az, hogy arra nem…🫣

2023. aug. 28. 18:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!