Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adott egy titkos viszony két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy titkos viszony két ember között, de a férfi egy idő után már hárítja a szexet, viszont a közös időtöltéshez, intimitáshoz ragaszkodik. Mi állhat ennek a háttérben?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 21:56
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
93%
12. Aki sértődöttség miatt nem szexel, az nem felnőtt hanem kisgyermek.. agyilag is.. :)
2023. aug. 29. 00:15
 42/59 anonim ***** válasza:
82%
37 es "Nem bírják a lelkizást..." "Máshol kielégül csak nem akar megbántani" -ez komoly? Ez milyen jellemre utal??? Ha szeretők csak megbeszélik ha bajuk van, legalábbis én így teszek..., ha baja van, vagy ha nekem akár, akkor beszéljünk. Jahhh hogy a pasinak könnyebb kibúvót keresni és inkább nem akar megbántani...pont h ezzel bánt!!
2023. aug. 29. 10:43
 43/59 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell szeretőzni és probléma megoldva.
2023. aug. 29. 10:58
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
Nemibeteg, kiderült hogy hiv+, ilyesmi....
2023. aug. 29. 11:21
 45/59 Bright Knight ***** válasza:
80%
Beléd szeretett.
2023. szept. 11. 18:23
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Kiderult a gond, kerdezo?
2023. okt. 2. 05:11
 47/59 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, mi történt azóta?
márc. 5. 17:57
 48/59 A kérdező kommentje:

Nincs “gond” számára…. Csak száll virágról virágra…. :(

Hódítja azt, akit még nem kapott meg.

márc. 8. 07:48
 49/59 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy egyszerűen ez az ember egy szenvedélybeteg és akkor érzi magát valakinek, ha megkapott egy nőt…. Mindig is ilyen volt, ilyen marad…. Ilyenkor örülök, hogy nem én vagyok a felesége…. ! Fáj továbbra is, mert én mást gondoltam, másra számítottam az elején….
márc. 8. 07:52
 50/59 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy száll virágról virágra? Elmondta? Esetleg láttad? Hol? Régebben is írtad, hogy a szemed előtt más nővel foglalkozott..De hogyan?Mikor veled randizott, aközben? Vagy együtt dolgoztok, és úgy láttad?
márc. 8. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!