Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért zavarja az embereket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja az embereket a szex mással?

Figyelt kérdés
Párkapcsolat előtt is volt az adott személy szexuálisan mással, akkor egy megcsalás esetén miért azon gondolkodik valaki hogy mit csinált a párja, miközben az exei esetén ez nem kerül szóba vagy nem gondolkodunk el rajta
2023. aug. 19. 10:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek nem elég egy emberrel szexelnie, akkor nagyon egyszerű a megoldás: nem kell párkapcsolatban élni és hitegetni meg hülyére venni a másikat, akinek alap a hűség, mivel hogy az is. Neki is joga van olyannal lenni, aki szereti, tiszteli őt és nem mellesleg van gerince is.

Hogy mit számít? Ohh csak annyit számít, hogy ez PÁRkapcsolat. Érted, hogy ez KÉT emberről szól, ugye? Aminek alapja a kölcsönös hűség és amiben semmi keresnivalója harmadik félnek?

Az meg kit érdekel, h nem kellett látnom? Bőven elég a tudat h megtette, ezzel elárult, megcsalt, megalázott. Őszintén nem értem mi a jó francnak kell kapcsolat annak, aki fűvel-fával bszni akar? Hát tegye, de ne rabolja már ezzel más idejét, aki normális társra vágyna. Aki kicsit is szereti a másikat az nem dug félre, ennyi.

2023. aug. 19. 22:03
 22/25 anonim ***** válasza:
27%

Tudod mi a trauma?

Ha a párod megver, ordít, szemtől szembe aláz

Ezek azok amik megtörténnek veled

Ha szexel valaki mással amiről te sokszor nem is tud, abban neked mi fáj?

Eleve ezt a párkapcsolat dolgot is az ember találta ki

Ahogy mondtam, szerelem nincs is, csak vonzalom.

Elve annak sincs értelme hogy parkapcsolaton alapul a társadalom

Minek?

Tudod hogy hány ember csal?

Akar csak szexuális üzengetés formájában?

A 99 százalék

2023. aug. 20. 00:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Vannak monogám és nem monogám emberem. Nem megérteni kell egymást ennek a két embercsoportnak, hanem messzire elkerülni. Ennyi.
2023. aug. 20. 09:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem ordítozol és nem vered a másikat egy kapcsolatban ALAP, pont ahogy a hűség is!

Mit fáj? Kb harmadjára írom le, talán nem tudsz szöveget értelmezni? Tehát azonkívül mit fáj, hogy az ember, akit szeretek, akivel a közös jövőnket tervezem és akihez én magam hűséges vagyok, a hátam mögött más nőket töcskölget?? Háát nem is tudom…. Mondjuk h végtelenül megalázó? Elárulva, megbántva, megalázva érezném magam? Attól még, hogy neked láthatóan a világ legnormálisabb dolga félredugni, ne akard már ezt mások torkán is leerőszakolni. Neked semmit nem jelent a hűség, se a párkapcsolat intézménye, oké, egészségedre, sokaknak viszont igen is számít.

Pontosabban SZERINTED nem létezik szerelem és nincs értelme a kapcsolatoknak, szerintem meg igen is létezik és van értelme.

Az pedig bőven túlzás, hogy a 99% csalja a másikat. Szerencsére vannak még normális emberek, akiknek nem derogál hűségesnek lenni egy párkapcsolatban.

Ha valakinek ennyire nem megy a monogám párkapcsolat, akkor nem kell erőltetni, nyugodtan lehet keresni hozzá hasonlót. Ha viszont monogám párkapcsolatot kezdesz valakivel, akkor az a minimum, hogy hűséges vagy, nem pedig hitegeted, hülyíted a másikat, miközben rabolod feleslegesen az idejét!

2023. aug. 20. 11:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Amennyiben nyitott a kapcsolat, ugy nem zavar, akkor keresek magamnak valakit en is. De az esetek tobbsegeben az egyik ugy at van baszva mint a huzat, o miert nem donthet arrol, jo e ez igy neki? Ha az egyik felremehet, akkor a masiknak is joga van hozza.
2023. aug. 20. 15:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!