Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Maradjak csendben mert nem most volt, vagy fakadjak ki?
Ez hosszú lesz kicsit..
Párommal lassan 2 éve úgy kezdődött a kapcsolatunk, hogy egymás előtt mind a ketten nagyon szerelmesek voltunk valakikbe. Mikor megismerkedtünk én már egyáltalán nem gondoltam arra a srácra. De ő viszont még mindig beszélgetett azzal a lánnyal akibe szerelmes volt. Egy ideig elnéztem.. Aztán megmondtam neki, hogy nem szeretném ha többet beszélnél vele mert ezt nagyon gáznak tartom, hogy van barátnőd és a régi szerelmednek irogatsz. Ez kb a második honapunkban volt.. Be is fejezte! Látszólag.. Amikor már jó ideje együtt voltunk jött az a korszak hogy sok mindenen stresszeltunk aprosagokon össze kaptunk és én kicsit "megszoktam" hogy mostanában ez lesz. Aztán egyik nap fordult a kocka és hirtelen szét lettem puszilgatva. Így édesem így kicsim úgy kicsim. Fura volt. Amikor utána mentem wcre mindig gyorsan lerakta a telefonját majd jött hogy szia babáám. Jópofi. Furdalt a kíváncsiság most mi üthetett belé. Persze élveztem hogy sokkal cukibb mint máskor. És ezért belenéztem a telójába és láttam... Hogy rá írt arra a lányra hogy régen beszéltek stb stb. Nagyon ideges lettem reggelig magamban tartottam majd elmondtam neki. Nem akadt ki hogy belenéztem.. Látszott rajta a megbánás.. Mondta hogy nem fog vele többet beszélni nem is likeolja semmi. Láttam többször hogy tényleg így tett. Most a napokba is nagyon édes velem nem gyanakodtam eddig mert rettentően jól esik ahogy bánik velem. De szöget ütött a fejemben, hogy mivan ha még mindig?!.. Megint megnéztem.. Szégyenlem..de szükségét éreztem.. Nem is találtam a beszélgetéseibe!! (ez amúgy hogy lehet valaki adjon választ) és akkor rá kerestem a csajra és akkor bejott a beszélgetésük.. Rengeteget beszélgettek már akkor mielőtt megtortent volna ez a dolog..es már együtt voltunk!!! Csaj szülinapján is írt neki párom meg tisztára látszott az üzijén hogy el van olvadva hogy
Ooo hát gondoltál rám😍😍😍
Köszönöm nagyon ari vagy stb...
Meg volt olyan hogy össze vesztünk és külön aludtunk.. És láttam akkor is rá írt a csajra.. Beszélgessünk.. Meg minden alig beszéltünk stb
Csaj írja hogy azért nem mer irni mert nem akar balhét meg hogy ÉN megtiltottam hogy beszéljenek.. Ez is már nem most volt.. Azon gondolkodtam hogy beszélgetnek e még?! Hogy esetleg titkos chatbe? Rettentően rosszul esnek ezek. Láttam olyanokat bókolt neki🥺
Hogy rád mindig van jelentkező stb. Tök sokszor küldött magáról képet hogy na hogy nézek ki? Nem tudom mit csináljak? Hadjam az egészet mert "nem most volt" vagy próbáljak majd rá kérdezni hogy most ez mi meg hogy bejon e neki még mert akár hányszor kérdeztem azt mondta hogy már semmi nincs. Mert hogy azért tapadt rá mert onbizalomhiányos volt akkor stb stb. Meg hogy itt vagyok már neki én. Nagyon félek is hogy kihúznám a gyufát hogy minek kutakodok.. Mit tegyek🥺
"Nagyon félek is hogy kihúznám a gyufát hogy minek kutakodok.. Mit tegyek"
Engedd el ezt a kapcsolatot. Semmi értelme a folyamatos féltékenykedésnek és bizalmatlanságnak, főleg, hogy úgy tűnik, tényleg van ok rá. Hagyd a fenébe.
2 éve vagy a pároddal aki másba szerelmes.
Ha nem tudod mit tegyél, mi sem tudunk segíteni.
#2 akkor tényleg nem mulhatott el az érzése?🥺
Úgy láttam mostanában nem beszéltek. Elvileg.
És élőben még sosem találkoztak mert a csaj nem akart.
Akkor ez még vadászgatni akar. Volt ilyen korszakom, megbántam, nagyon értékes embert veszítettem kóbor pixa miatt.....
F, 39
Nem is találtam a beszélgetéseibe!! (ez amúgy hogy lehet valaki adjon választ
Azt ugye tudod, hogy el lehet tüntetni /titkosítani/ a messengeren is és a viberen is az üzeneteket?
Én elengedném ezt a kapcsolatot.
Valaki adna választ arra hogy hozzam e fel neki ezt a témát vagy "felejtsem el"
Esetleg valami tipp hogyha valaki azt írja hogy hozzam fel? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!