Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek jo otlet a boszu vagy csak maradjak csendben?
Figyelt kérdés
volt egy 1 eves kapcsolatom ,azallat sok megcsalast kaptam,sok hazugsagot sok bantast..legroszabb hogy nem csak az exemtol kaptam bantast hanem masoktol is..sokan el akartak valasztani ,sokan 'belem rugtak' mikozben szenvedtem..es ot az exem es a szeretoi akik bantottak s most is teszik es nekem csak a boszu jar az eszembe2015. márc. 1. 17:07
2/8 anonim válasza:
De ne rajtunk éld ki a bosszúdat ezzel a helyesírással! Mi ártatlanok vagyunk.
5/8 anonim válasza:
imádom az ilyen helyesírásos gyíkokat!! méé nm mentéé magyar nyelv és irodalom tanárnak?? megnéznélek tollal és papírral a kezedben amikor nm húzza alá semmi a hibákat hullámos piros vonallal ! gyökszi
6/8 anonim válasza:
Pillanat, mindjárt beszkennelem az okleveleimet a versenyekről, amiket megnyertem.
7/8 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el a bosszút. Nem fog sikerülni
8/8 zsuka1290 válasza:
Biblia
Ha a legjobb választ keresed a kérdésedre, abban megtalálod. Az újszövetségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!