Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek el éjszaka más nőhöz hogy ne gyanakodjon a feleségem?
Kioktatást nem szeretnék köszönöm!
Eddig még soha nem mentem el sehova 8 éve.. szóval igen csak gyanús lennék ..
Milyen ötleteitek lennének?
Szerintem is legyél vele őszinte és beszéld meg. Amit te akarsz, az a könnyű és gerinctelen út.
Nem tudom, a szüleidtől is ezt láttad? :/
Hát éjszaka... lehetetlen! hát gondolom együtt alszotok :D aki erre megoldást talál hogy ne gyanakodjon.. ne kérdezgessen(lehetetlen) az 200 IQ val rendelkezik. Ellenben munka után.. munka előtt már inkább lehetséges.
Én régebben kitaláltam egyet... de nem vagyok házas. Valahogy senkinek se jut eszébe.
Előre kosár. előre bevásárolsz egy ajándékkosarat.. olyanokkal amik nem romló cuccok.. és mikor később mész haza pl este 8- 9 kor Azt mondod feldúltad a fél várost hogy a legjobb kosarat megtaláld benne egy minőségi Portugieser borral.
az ürügy pipa. No de az illat.. ez már nehezebb főleg ha hazavár téged és közelmegy hozzád. Automosó baleset a leggyorsabb :D Aztán ha minden beválik is.. hosszú távon közeli hozzátartozó (feltéve hogy nem teljesen idiota) előbb utóbb rájön. Szokták mondani hogy ahol a feleség nem jön rá... azért van mert ő is csal.
Azért írtam tippet.. mer végső soron szerintem mindegy a dolog. Ha valaki megcsal ott már elkezdett romlani az alma :/ nemigaz. Tehát sztem inkább legyen meg srácok.. és kiderül hogy bűntudata lesz.. vagy vége a házasságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!