Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tettem ezt? Ez megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tettem ezt? Ez megcsalás?

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom, kicsit több mint fél éven át tartott. Iszonyatosan szerettük egymást, de a barátnőm nem tudta lezárni az exét, kb 5 évig voltak együtt. Ez engem nagyon zavart, mert sokat beszélt vele, és ebből viták alakultak ki köztünk. Az lett a vége hogy szakítottunk, de azt beszéltük meg hogy folytatjuk, ha sikerül nekem és neki is helyre tenni a dolgokat (az exével való kapcsolatot és azt hogy mennyit vitáztunk és csúnyán beszeltem vele)

Én minden erőmmel próbáltam segíteni őt lezárni a kapcsolatát, de belefáradtam a szituba.

Na most az történt, hogy a szakítás után (ami igazából egy szünet lenne csak) egy lány ismerősömmel eléggé berúgtam és megcsókoltam őt. És én ezt talán egy megcsalásnak élem át (de csak azért mert ezt mondja nekem, lentebb írom miért nem érzem megcsalásnak teljesen), mert nagyon szeretem a volt barátnőm és ő is engem, csak időt hagytunk magunknak.

Sajnos ő lehet nem fogja tudni ezt feldolgozni hogy én megcsókoltam egy másik lányt. Én sem tudom hogy voltam képes erre. De nagyon szégyellem és nem gondoltam volna hogy én ilyenre képes lennék.

Viszont nagyon érdekes szituáció volt ez, amit nem igazán értek hogy lehet. Mikor azzal a lánnyal voltam minden egyes érintésénél becsuktam a szemem és a volt barátnőmre gondoltam, hogy most olyan mintha vele lennék. Amint megtörtént a csók az első pillanatban is az volt a gondolatom, hogy úristen olyan mintha a volt barátnőm lenne most velem és őt is képzeltem oda. Pár másodperc után rájöttem hogy nem így van és abba is hagytam. És ezután iszonyat rossz is volt a csók.

Kérdezte a volt barátnőm, hogy mennyire érzem magam rosszul, és nem akartam hazudni, azt mondtam hogy nem annyira, mert nekem az nem egy erzelmekkel teli csók volt, sőt egy nagyon rossz élmény volt. De csak azért mert mindvégig a volt barátnőm volt a gondolatomban, hogy most ő vele vagyok. Nyilván erre az ő válasza az volt, hogy nem ő volt ott. Igen így van. De mégis hogy lehettem ennyire elborult vagy nem is tudom minek mondjam, hogy valaki mással együtt vagyok, de azt gondolom becsukott szemmel hogy a volt barátnőm van ott velem. (Egyébként összesen egy csók történt, ezen kívül semmi)

Ez szerintetek pia hatása volt vagy teljesen belebolondultam a szakításba?

Köszönöm ha valaki elmondja a véleményét, mert nem tudom mit csinájak. Meg hogy miért tartom ezt kifogásnsk. Persze erre nincs kifogás, tudom, megtettem. De magamban mégsem így gondolom.

2023. júl. 21. 08:58
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Biztosan nem írtam le mindent, de a legfontosabb dolgok úgy érzem megvannak.
2023. júl. 21. 09:03
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt megcsalás, ellenben ő valószínűleg folyamatosan csalt téged.
2023. júl. 21. 09:14
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsatok végleg, te nem tudsz túllépni az exen, ő meg a lányon, semmi értelme tovább kínlódni egymás mellett.
2023. júl. 21. 09:18
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
#3 Te nagyon keversz valamit, a kérdező a pali.
2023. júl. 21. 09:20
 5/22 anonim ***** válasza:
55%
Dehogy keverek, tudom, hogy ő a hímnemű. Csak ő végig a nő exére volt féltékeny, míg a lány most a csók miatt féltékeny, ami mással zajlott le. Ne legyenek együtt m
2023. júl. 21. 09:25
 6/22 A kérdező kommentje:

Na most hogy leírtam, mégis megcsalásnak érzem. Hiszen csak őt szeretem.

Ő nem csalt engem, ebben biztos vagyok. Több okból is. Szóval ez nem kérdés.

És igen, én vagyok a pali.

2023. júl. 21. 09:27
 7/22 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, én mostmár túl tudok lépni, mert a exének már alalul egy komolyabb kapcsolata egy másik lánnyal.
2023. júl. 21. 09:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem nagyon elvenné a kedvemet, ha a csajom folyton folyvást az exéhez vágyna. Minek ragaszkodsz egy ilyen álkapcsolathoz? Igazi szeretetet érdemelsz, nem csak egy ilyen pótlék szerepet valaki életében.
2023. júl. 21. 09:29
 9/22 A kérdező kommentje:
De köszönöm a véleményed, pont ilyenekre várok, hogy át tudjam gondolni az egészet.
2023. júl. 21. 09:29
 10/22 anonim ***** válasza:
85%

Hiába, hogyha a lány, akit szeretsz nem bocsájt meg neked!

Egyébként szó szerint nem csaltad meg hiszem nem voltatok együtt, de érzelmi síkon bizony megcsaltad, DE ő is téged, mert az exxel azért tartotta több mint valószínű a kapcsolatot, mert érzett iránta valamit (szerelmet akár).

Úgyhogy nektek nincs egymás mellett semmi keresnivalótok.

2023. júl. 21. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!