Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után teljesen ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után teljesen ki készültem és össze zavarodtam. Miért tettem?

Figyelt kérdés

Párommal és gyerekeimmel élek együtt. 4 éve vagyunk együtt. Szomszédba most költözött be egy fiatal házaspár, velem egyidősek, 2 éves a kislányuk. Nagyon jóba vagyunk. Szoktam vigyázni a kicsire. Az apukával csak néha beszélünk. Az apuka nagyon sokat dolgozik. Az én párommal jól elvagyunk, bár sokszor vita van, mert megfulladok a szeretetétől, nagyon ragaszkodó.

Egyik este találkoztunk kint a ház előtt a szomszéddal és elkezdtünk beszélgetni. Párom és gyerekeim nem voltak itthon. Végre volt egy szabad hétvégém. Otthon akartam egyedül tölteni. Szomszédnak a felesége és gyereke se volt itton hétvégére...

Semmi rossz nem járt egyikünk fejébe sem, egyik szó adta a másikat...már bent volt nálam megnézni a gyerek gépét, mert szóba jott, hogy nem jó. Nem történt semmi, tovább beszélgettünk a semmiről, majd ismét egyik szó adta a másikat...megkínáltam palinkaval, pont pár napja kaptam, holott sose iszok, megkóstoltam én is. Cigi meg beszélgetés mellett el fogyott bőven egy fél üveg.

Nemár nem éreztem jól magam, meg már kezdett kellemetlen lenni, mentem elpakolni a poharakat, majd ott volt mögöttem és már kezdett fogdosni meg csokolgatta a nyakam. El toltam, hogy tiszta hülye. De nem voltam elég határozott 😔 lefeküdtünk egymással. És ami a leghosszabb, hogy iszonyat jó volt. Életemben nem volt ilyen jó szexben részem. Neki is. Miután ez megtörtént el kezdtünk beszelgetni,hogy most mi lesz. Azt mondta azert szokott az irodába lenni sokqt, mert a felesége mindig kitalál neki vmi tennivalót, szabadság alatt se hagyja pihenni, meg a szex vele unalmas. Szereti, de sokszor sok neki a nő. És hogy nem akarja hogy ez újra megtörténjen koztunk,de talán sose volt még ilyenbe része mint velem. Szóval tényleg jó volt, de basszus...nagyon kész vagyok. Mondtam neki, mondjuk el itthon...teljesen kikelt magából, hogy le tagadja...szóval most kerüljük egymást. Vagyis én őt, ő ha találkozunk annyira feltünően néz. Nagyon kellemetlen az egesz. Sose ittam magam ennyire készre, de most annyira rossz volt az utóbbi időszak, hogy jól esett valakivel beszélni és sajnos a vágy erősebb volt.

Mi tegyek amellett hogy szembe köpöm magam?

2022. aug. 29. 14:42
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
75%
Hát szégyelheted magad... Jóba vagy a feleségével is hogy fogsz tudni a szemébe nézni vagy a párodnak a szemébe? Gondolom simán mint ahogy simán bevetted a szomszéd fa...át is Gerinctelen....
2022. aug. 29. 14:50
 2/46 anonim ***** válasza:
82%
Szolj a ferjednek, hogy kinyirtad a hazassagotokat, de szeretned feltamasztani. Az o donteset pedig fogadd el.
2022. aug. 29. 14:52
 3/46 anonim ***** válasza:
85%
Annyi gerinc nem lesz benne hogy odaáljon és elmondja...
2022. aug. 29. 14:54
 4/46 anonim ***** válasza:
67%
1 pálinka, 1 cigi a tarifa.
2022. aug. 29. 15:01
 5/46 anonim ***** válasza:
62%
Olcsó húsnak hig a leve
2022. aug. 29. 15:04
 6/46 anonim ***** válasza:
32%

Volt barátom is igy nyilatkozozt egy nőről, hogy egy koktel a tarifa.

A kerdezo helyzete még szánalmasabb, mert mégcsak nem is a férfi itatta le. Szinte minden a mőre foghato. Barátom ki is nyirna már csak mert 1.szóba álltam vele 2. Felvittem lakásra 3.itattam 4. Szexeltem mással.

2022. aug. 29. 15:11
 7/46 anonim ***** válasza:
72%
Megkellett volna becsülni a párodat ha már neveli és eltartja a kölykeidet...
2022. aug. 29. 15:15
 8/46 anonim ***** válasza:
25%

Bárcsak lenne ilyen szomszédom! Ingyen beb...szok és még szép fiatal puncit is kapok hozzá. Olcsó luvnya...

F

2022. aug. 29. 15:32
 9/46 anonim ***** válasza:
65%
Merre laksz? Felmennék én is hozzád egy pálinkára.. Eskü csak egy pálinka lenne! :P
2022. aug. 29. 15:32
 10/46 anonim ***** válasza:
63%
Pálinkát meg cigit vigyetek 😅
2022. aug. 29. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!