Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás után teljesen ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után teljesen ki készültem és össze zavarodtam. Miért tettem?

Figyelt kérdés

Párommal és gyerekeimmel élek együtt. 4 éve vagyunk együtt. Szomszédba most költözött be egy fiatal házaspár, velem egyidősek, 2 éves a kislányuk. Nagyon jóba vagyunk. Szoktam vigyázni a kicsire. Az apukával csak néha beszélünk. Az apuka nagyon sokat dolgozik. Az én párommal jól elvagyunk, bár sokszor vita van, mert megfulladok a szeretetétől, nagyon ragaszkodó.

Egyik este találkoztunk kint a ház előtt a szomszéddal és elkezdtünk beszélgetni. Párom és gyerekeim nem voltak itthon. Végre volt egy szabad hétvégém. Otthon akartam egyedül tölteni. Szomszédnak a felesége és gyereke se volt itton hétvégére...

Semmi rossz nem járt egyikünk fejébe sem, egyik szó adta a másikat...már bent volt nálam megnézni a gyerek gépét, mert szóba jott, hogy nem jó. Nem történt semmi, tovább beszélgettünk a semmiről, majd ismét egyik szó adta a másikat...megkínáltam palinkaval, pont pár napja kaptam, holott sose iszok, megkóstoltam én is. Cigi meg beszélgetés mellett el fogyott bőven egy fél üveg.

Nemár nem éreztem jól magam, meg már kezdett kellemetlen lenni, mentem elpakolni a poharakat, majd ott volt mögöttem és már kezdett fogdosni meg csokolgatta a nyakam. El toltam, hogy tiszta hülye. De nem voltam elég határozott 😔 lefeküdtünk egymással. És ami a leghosszabb, hogy iszonyat jó volt. Életemben nem volt ilyen jó szexben részem. Neki is. Miután ez megtörtént el kezdtünk beszelgetni,hogy most mi lesz. Azt mondta azert szokott az irodába lenni sokqt, mert a felesége mindig kitalál neki vmi tennivalót, szabadság alatt se hagyja pihenni, meg a szex vele unalmas. Szereti, de sokszor sok neki a nő. És hogy nem akarja hogy ez újra megtörténjen koztunk,de talán sose volt még ilyenbe része mint velem. Szóval tényleg jó volt, de basszus...nagyon kész vagyok. Mondtam neki, mondjuk el itthon...teljesen kikelt magából, hogy le tagadja...szóval most kerüljük egymást. Vagyis én őt, ő ha találkozunk annyira feltünően néz. Nagyon kellemetlen az egesz. Sose ittam magam ennyire készre, de most annyira rossz volt az utóbbi időszak, hogy jól esett valakivel beszélni és sajnos a vágy erősebb volt.

Mi tegyek amellett hogy szembe köpöm magam?

2022. aug. 29. 14:42
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
26%
21, 29 stb -de itt véleményekre vagyunk kíváncsiak, nem? Elnézést, hogy nem fogok könnycseppeket morzsolgatni értük!
2022. aug. 29. 16:56
 32/46 anonim ***** válasza:
71%

30 senki nem mondta h elcseszett vagy, csak azt h reálisan látom a dolgokat az emberek többsége ha tetszik ha nem félre megy. Lehet pár 1 2 éves kapcsolatba nem és hű de hűséges vagy, de majd kiderül...sose mond, h soha, nem tudhatod.

Mellesleg kitudja téged ki csalt meg már csak a büdös életbe nem tudod meg.

Nézz már körbe, mennyi hűtlen ember van...

Én se baszm még félre, de sose lehet tudni mi lesz egy 10en plusz éves kapcsolban. Egyszerűen csak nem játszom az agyam h én aztán ááá soha nem megyek félre meg huu de büdös kva a másik (nézd már meg azokat a kommenteket, annak van a legnagyobb hangja aki simán félre menne ha lenne lehetősége).

2022. aug. 29. 16:57
 33/46 anonim ***** válasza:
89%
#32, nem, a kérdező nem a véleményünket kérte ki, hanem arra volt kíváncsi, hogy mit tehetne ebben a helyzetben, illetve miért tehette, amit tett. Ha az lett volna a kérdés, hogy mit gondoltok rólam, akkor megérteném a bíráskodást. Akkor én is másféle véleményt fogalmaztam volna meg. De nem az volt. (21-es voltam.)
2022. aug. 29. 17:04
 34/46 anonim ***** válasza:
78%

A sok tisztalelkű ember.Mind tisztesseges,sose csalna meg senkit,de lehet,hogy hazudozó,szarkavaró,másoknak ártó,stb...

Kérdező,ne mondd el,nincs értelme,viszont az,hogy úgy érzed megfolyt a párod szeretete az nagy baj.Inbb ezen kellene változtatni,megbeszélni.

2022. aug. 29. 17:50
 35/46 anonim ***** válasza:
87%

Ha jól értem, a 4 gyerek nem a párodtól van, viszont ő is odaállt ötödiknek eltartottnak a nyakadra. Hát nem csodálom, ha ebből eleged lett. A helyedben kiraknám a párodat mert csak kihasznál. És legalább tiszta lappal indulsz.

Ha elmondanád a megcsalást, szerimtem ne mondd hogy a szomszéd volt, találj ki mást. Hogy a szomszéd hházassága ne menjen tönkre. A szomszéd családjáért nem te felelsz, azzal számoljon el a szomszédod.

2022. aug. 29. 17:53
 36/46 A kérdező kommentje:

A sok bunkó komment nem érdekel. Amíg az ember nincs benne, nem tudja milyen ez. Hogy alakult ki. SOHA nem csaltam meg senkit. Ez egy iszonyatosan nagy hiba volt.

Nem 4 gyerekem van hanem 2 és nem tőle, hanem a volt férjemtől, akivel 20 évig voltunk együtt. A gyerekek 10+ osok, párommal 4 éve vagyunk együtt. Igen 3 műszakban dolgozok. Miért írnám le a kamut, ha úgyis névtelen. Azt hazudhatnák amit akarok...

A párom iszonyat féltékeny. A saját vérszerinti unokatestvéremre is akivel együtt nőttünk fel és ilyan mintha a bátyám lenne. Nagyon nehéz természetű és indulatos. Nem, nem vert meg, sose bántana. Csak a szája nagy. Nagy volt a szerelem közöttünk, de ezzel a videlkedessel és iszonyatos rámtelepedéssel megfojt. Nagyon sokat beszéltünk róla. Amúgy szeretem, mert minden más rendben van. Pszichológushoz jár emiatt, tehát kezelteti. Mellette vagyok. Ez a sráccal egyszerűen megtörtént, tudom hogy teljesen nonszensz. De annyira nehéz volt az utóbbi időszak. Ez nem mentség. Én is keresem a válaszokat, hogy miért tettem.

De fogok a párommal beszélni. A szomszéddal nem tudom mi lesz. A feleségének tartozom ezzel, de nem akarom tönkre vágni a házasságukat. Mindketten megbántuk, tudjuk, hogy rosszat tettünk.

2022. aug. 29. 20:14
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédékat ne "keverd bele", bízd rájuk (a férjre), hogy hogy akarja ezt kezelni. Semmivel sem lesz jobb, ha ott is borítod a bilit, olyan extra felfordulást fogsz okozni, amire neked sincs szükséged, van elég bajod anélkül is.

Mélyen, előítéletek nélkül gondolkozz el rajta, hogy miért tetted, mi hiányzik a kapcsolatodból és van-e értelme innen megmenteni, küzdeni érte, hogyha már ennyire elszakadtál tőle. Mert hogyha most úgy döntesz, hogy igen, akkor az egy nagyon nehéz út lesz. A legtisztább út mindig az őszinteség, de őszintén szólva a leírtak alapján nem tudom elképzelni, hogy ez ne lenne szakítóok és fel tudnátok dolgozni, túl tudnátok lépni. Ha mégis, azt csak nagyon-nagyon sok beszélgetéssel, a problémák feltárásával és erős befele, a kapcsolatotok fele fordulással lehet.

A javasolt félmegoldás, hogy ne mondd el ki volt, jónak tűnik, de nem hiszem, hogy titokban tudnád tartani, ha elárulod mi történt, mert ez lesz a legelső kérdés, és gondolom nem lesz olyan nehéz összerakni.

Ha viszont semmit sem mondasz, akkor egyrészt egyedül kell feldolgoznod az egészet, úgy, hogy semmit (ne túl sokat) ne vegyen belőle észre a párod, és a lebukás veszélye is ott van, ami viszont a hazugsággal együtt egy olyan halmozott rossz érzés, hogy azt már tényleg nagyon nehéz megbocsátani a másik oldalról.

Nem tudom megmondani te mit tegyél, a kapcsolatod és saját magad ismeretében kell mérlegelned. Én fizikailag nem csaltam meg senkit, de kétszer volt, hogy közel álltam hozzá. Az első érzelmileg semmit sem számított, egyértelműen tudtam, hogy a kapcsolatunk hiányosságai miatt jutottam egyáltalán a közelébe, azt nem mondtam el, de nekiálltam foglalkozni a problémákkal. A második érzelmileg nagyon mélyre jutott, így azt nem tudtam magamban tartani.

Azt hogy miért tetted, csak te tudod megmondani, gondolkozz rajta pár napot (hetet, hónapot) amikor egyedül vagy, és tényleg próbáld meg úgy, hogy nem ragadsz le ott, hogy "azért mert rossz ember vagyok", hanem feltárod magad előtt az érzéseidet. Mert annak semmi értelme, hogy csak azt állapítod meg, hogy hibáztàl, de nem orvosolod az életedben azt, ami miatt ezt a döntést hoztad.

2022. aug. 29. 20:37
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy leírod, közel sem ideális kapcsolatban élsz. Egy évek óta munkanélküli veszekedős férfival vagy, aki nem is a gyerekeid apja, és győzködöd magad, hogy szereted, miközben félreléptél. Szerintem még sokkban vagy, de ha kicsit leülepedik, gondold át, hogy mennyire is vagy boldog jelenleg. Nem csak szeretetmorzsákat kapsz-e, miközben szégyentelenül élősködnek rajtad, és lustálkodva elnézik hogy három műszakban görcsölj. Gondolom az ingatlan is a tiéd, ingyen szállása is van a lovagodnak.
2022. aug. 29. 20:45
 39/46 anonim ***** válasza:
86%
Hatalmas tevedes a piara fogni a dolgot. Az alkohol miatt nem.rossz donteseket hozol, hanem a gatlasaidat bontja le. Azt csinaltad, amit szerettel volna, de jozanul nem lehetett. Ha eljutsz idaig, hogy beismerd magadnak, akkor utana jon a kovetkezo lepes. Miert a szomszedot kivanod a pasid helyett? Bizony, a valasz megint nalad van. Megfojt a pasid? Nyilvan nem veletlenul erzed ezt. Nincs ennek tul sok jovoje. Csak ido kerdese, hogy lebukjatok. En azt gondolom, hogy az egyetlen jarhato ut, ha tiszta vizet ontesz a poharba es viseled a kovetkezmenyeket. Felelos, felnott embertol ezt varnam. Ha a parodnak kitalaltal, onnantol mar ketten lesztek arra, hogy megoldast talaljatok a helyzetre. Lehet a szakitas lesz az. De lehet a koltozes. Eleg nagu terhet vettel a nyakadba, es lehet ketten sem birjatok el. De igy lelkiismeretfurdalassal tuti nem fogsz tudni leelni egy eletet. Itt mar csak az a kerdes, hogy bevonod a parodat, vagy egybol otthagyod.
2022. aug. 29. 21:58
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdeztél már korábban is? Csak ott a párodra panaszkodtál épp emiatt, hogy nem talál munkát és te tartod el a családot évek óta. Meg tán neki is van extől gyereke nem?
2022. aug. 30. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!