Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem?
necces szitu. benned dolgozik a feltekenyseg, Laci exe meg futi is ezekkel a videokkal, amiben valojaban nincs semmi konkret csak hogy a feleseged reszegen tancol egy csavoval, akire te mar alapbol feltekeny vagy a mama miatt.
legy realis: a feleseged olyan nonek ismersz, akiben reszegen nincs tartas es egy dohos peneszes pinceben megengedi a szomszed sracnak? na ugye, hogy nem.
ne erts felre, nem vedem, mert benne van a pakliban, de ezt en inkabb egy feltekeny ferj hisztijenek olvasom, nincs benne semmi konkretum.
a feleseged kiengedte a gozt nelkuled, nagy cucc. en matta reszegen is tudom, meddig mehetek el egy ellenkezo nemuvel, ha van parkapcsolatom.
probalj realisan gondolkodni, meg ha nehez is.
en inkabb a helyedben azon kezdenek el gondolkodni, miert hisztizel anyosodon es miert veszel ossze ezen a felesegeddel.
40F
40-es vagyok
de hogy ne csak a jozansag hangja szoljon belolem:
az elkovetkezo idoben probalj odafigyelni a felesegedre. akar-e majd nelkuled hazamenni a mamahoz, lesznek-e idokimaradasok, amivel "nem tud elszamolni". Pl tudod, hogy a boltbol hazaig 5 perc az ut, de o 30 perc mulva esik haza.
ha eddig nyitott volt a telefonotok, akkor lekodolja, vagy torolgeti az uzeneteit.
nem kell keresni semmit, plane nem gyanusitgatni semmivel. eszre fogod venni, ha megvaltozik a viselkedese. ha nem megcsalos tipus, akkor a lelkiismeretfurdalas ugyis gyotorni fogja es elobb utobb felszinre bukik a dolog.
ha nem latsz semmi valtozast, akkor "sajnos" hinned kell neki es bizni benne, hogy oszinte veled. akkor viszont engedd el a nyomozosdit es tanulj meg bizni sajat magadban, hogy ne kerulj meg egyszer ilyen helyzetbe.
LAci exevel meg ovatosan, hiszen ot dobtak, es egy merges no barmire kepes, akar hazudni is.
sok sikert a tiszta fejhez!
Már már azt hittem valaki trollkodik a kérdéssel mert velem kísértetiesen hasonló esett meg.
A feleségem ittasan egy bulizósabb csaj aki még ha ott is voltam képes kicsit elengedni magát, az a mosolygós, táncolós fajta én inkább a visszafogottabb komolyabb, mondhatni a vérében van neki a bulizás táncolás ha iszik. Viszont ha nem voltam ott akkor előtört a szabadabb énje, amit visszahallottam én is és nem ismertem rá benne, gondoltam csak túloznak biztos, nem vettem komolyan. Mivel ritkán ittunk így számomra ez az énje teljesen ismeretlen maradt.
Viszont volt egy alkalom, hasonló a tiedhez, amikor én nem tudtam menni (vidéken dolgoztam) és volt egy kisebb összejövetel. Természetesen ivás, szabadabb viselkedés és egy pali figyelme kellett ahhoz, hogy egyre közelebb és közelebb kerültek a tiltott dolgokhoz, tudod először csak "pertu" ivás, koccintás, nevetés, kis beszólások, tánc, én hozzáérek ő hozzámér itt ott szinte tapintható a feszültség de a nőm is tudta legbelül hogy nem szabad viszont emiatt is kissé izgatóbb volt pici kis bűnöket elkövetni, viszonozni bizonyos érintéseket.
És bizony az lett belőle, hogy az összejövetel résztvevői kikoptak, ketten maradtak és meg is lett kefélve, talán cumizott is elötte nem tudom nem vallotta ezt be.
Persze az eset után volt a megbánás benne, meg a másképp viselkedés, amikor kérdezed mi van a válasz semmi, vagy húú túl sokat ittam nem kellett volna elmennem a buliba stb. Aztán eldöntötte, hogy erről jobb ha nem tudok. Évekkel később véletlenek miatt került gyanúba és nem hagytam neki békét. Olyan volt mint a sikló, folyamatosan próbált kibújni és talált ki új történeteket, amikben egyre többet vallott be de a másik farkának érintését és beengedését csak a 10. történet után. De bevallotta. Persze részeg volt, nem emlékszik stb de tudtam, hogy kamu, ahhoz nagyon részegnek kell lenni, eszméletlennek, hogy VALÓBAN ne emlékezzünk a történtekre, legtöbbször csak duma, hogy semmire sem emlékszek.
Ez egy védekező mechanizmus benne. Ez a partidrog 99,95% hogy csak egy korábban hallott jó kis kamu, ez nem úgy működik, hogy mész egy házibuliba és viszed magaddal hátha lesz ott csaj baromság. Láthatod a feleséged énjét alkohollal + nélküled. Ennyi. És pontosan emlékszik hidd el.
De az is lehet, hogy csak leszopt@, mert azért szex elött a nőknek is kell némi rákészülés, mosdó, viszont cumizni lehet boroskólás szájjal is.
Ettől persze lehet hogy lementek, csók volt kis petting majd vissza fel és megvárták míg a gyerek lefekszik anyós eldől és utána mosdóban púder igazítás után megtörtént a komplett dolog. Én ez utóbbira voksolok, mert azért egy anya nem szop le csak úgy valakit, miközben a gyerek még ébren van és várja.
Elmondom, hogy tudod kiszedni belőle. Először is ha veled akar maradni, megteszi amit kérsz tőle. Este lerakod a gyereket és kettesben beszélgetsz vele. Kéred, hogy mesélje el az estét, oldódjon, mondja el nyugiodtan a nem fontos részleteket úgyis azzal kezdi majd.
Ha kifogyott, közöld vele, hogy 2 lehetősége van.
1) Elmentek kapcsolati hazugság vizsgálatra, 50ezer körül van és fel fogod neki tenni a kérdéseidet mert vannak információid vagy önként
2) Elmondja ott és akkor, ami történt finomkodás és kamuzás nélkül, tudod hogy az alkohol befolyásol és nem teljesen ő volt de akkor is megtette. Szar lesz hallgatni. Elmondod neki, ha a részletek, amit mond, nem fognak összevágni azzal, amit te tudtál meg (mondjuk hogy van némi infód amit nem árulsz el), adsz neki egy esélyt hogy hazugságvizsgálaton bizonyítsa a verzióját hátha neked ferdítettek mégis.
Ha a vizsgálaton elbukik és nem volt őszinte, szakítasz vele ezt mond el neki akár 10X is. Egy módon érheti el, hogy esélye legyen veled maradni, ha őszintségével bizonyítja tiszteletét így utólag és nem ápol titkot egy idegennel. Mert ha nekiáll hazudni ferdíteni, nem adnék esélyt neki már.
24
50ezer nem vágott volna földhöz de bevallotta így nem kellett, de jobb lett volna mint örlődni.
Klassz hogy mindent pénzben és erőszakban tudsz csak mérlegelni,öröm lehet veled az élet...Egyszeri félrelépést meg lehet tudni bocsájtani,csak nem az
olyanoknak,akik annyira önzőek mint te.
#26. Ja ő az önző nem a férjes anyuka aki hagyja hogy fogdossák és lemegy a pinyóba egy kis cumira meg kúrni.. Akkor te gondolom békésen és ingyen szoktál félrekúrni.
Aki gyermekes férjes asszonyként így viselkedik annak KUKA. Még hogy Gina! Max soltvadkerti gugolós.
27-es,te aztán ott voltál mi,gyurlaci,már neved is jó értelmes,pont mint a hozzászólásod.
A gyereke anyja, tökmindegy mit csinált ezt soha nem tévesztheti szem elől.
Egyetlen alkalom miatt nem dodjuk ki a társunkat és a gyerekünk anyját
vagy apját,De ehhez te túl sztupid vagy,hogy felfogd.
Gondolom irigy vagy,azért fröcsögsz ilyen gyülölködve.
Vagy veled is ezt tette valaki.. :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!