Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a feleségem?

Figyelt kérdés
Előre is elnézést ha valamit rosszul írok, azt sem tudom hol áll a fejem. Én 34 a feleségem 30 éves, van egy 6 éves kislányunk. A feleségem, mielőtt felköltözött Pestre, egy faluban élt vidéken. Az anyja születésnapjára úgy volt, hogy lemegyünk egy hétvégére. Szombat estére volt megbeszélve a szülinapi buli. Van egy srác a szomszédból, Laci, ő szervezte a bulit. Három éve költözött oda, átjár az anyósomhoz kertészkedni, szerelni, néha be is vásárol neki. Az anyósom állandóan róla áradozik, én persze akár mit csinálok, sosem jó neki. Csütörtökön összevesztünk az anyósommal, aminek az lett a vége, hogy megmondtam neki, hogy én nem megyek. Ezért egy kicsit a feleségemmel is összevesztünk, de mondtam neki, hogy ha az anyja elkezdi velem, abból csak veszekedés lesz. A kislányunk viszont nagyon szereti a nagymamáját, úgyhogy egyedül én maradtam itthon. Telefonon beszéltünk. Mondta, hogy minden rendben van, de éreztem a hangján, hogy még haragszik. Szombat este fel akartam hívni, hogy megkérdezzem, milyen a buli, de nem vette fel senki. Miután hazajöttek, a feleségem furcsán viselkedett, kérdeztem tőle mi történt, de azt mondta semmi. Kislányunk mesélte, hogy szombaton nagyon sokáig fenn voltak, táncoltak, aztán a nagymama fektette le, ami furcsa volt, mert mindig az anyja szokta. Kérdeztem tőle hol volt anya, azt mondta lement a pincébe. Gondoltam valamit félreértett, odamentem a feleségemhez, de ő azt mondta alig emlékszik valamire. Kedden látom, hogy egy vadidegen csaj rám írt. Azt írta, ő Laci barátnője, szétmentek Lacival és mutatni akar valamit. Privátban elküldött három képet és egy videót, hogy ezek Laci telefonján voltak, és megérdemlem, hogy tudjam. Kérdeztem hogy mit, erre ő írja, hogy nézzem meg. A képek a szombat estéről voltak, a harmadik képen Laci keze a feleségem derekán van. A feleségem blúza ki van gombolva, látni lehet a dekoltázsát. Vigyorog, látszik hogy részeg. A videón a feleségem meg még páran táncolnak. Valakinek odaadja Laci a telefonját, hogy vegye ahogy táncol. A feleségem azon nevet hogy "táncolnak a falak" mire Laci odamegy hozzá. Elég szenvedélyesen táncolnak a végén már fogdossák egymást, meg majdnem összecsókolóznak. Utána a zene véget ér, és az anyósom elkezd panaszkodni, hogy a pincéből kellene még hozni bort, de ő nem mer lépcsőzni. A feleségem vállalkozik rá. Anyósom mondja, hogy ne menjen le egyedül, erre Laci mondja, hogy elkíséri, és ott ér véget a videó, hogy visszakéri a telefonját. Megmutattam a feleségemnek a videót. Sírt, hogy nem emlékszik semmire. Azt mondja biztos tettek valamit az italába, mert csak annyira emlékszik, hogy az anyja hozott egy pohár bort neki, beszélgettek aztán filmszakadás. Az agyvérzés kerülget azóta. Ha bedrogozták volna, nem csak elájult volna? Egyáltalán megcsalás ez? Rá sem ismerek a feleségemre azon a videón, ahogy csücsörítve rázza magát. Hányingerem van tőle. Nem ilyennek ismertem meg. Azóta nem alszok, és nem tudok már kitől tanácsot kérni. Megesküdött, hogy szeret, de nem tudom mit higgyek. Lacit nem lehet elérni, nem veszi fel. A kislányunk is érzi, hogy baj van, de nem tudok ezzel mit kezdeni. Szerintetek mi történt? Túl reagálom?
2023. júl. 20. 18:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván nem volt tiszta a tudata, ha magad se ismersz rá. Az, hogy minek a hatása alatt volt valószínűleg sosem fog kiderülni. Viszont elég érdekes a feltételezése, hogy “otthon” bele tesznek valamit az italába. Egyrészt nem idegenekről van szó másrészt előre el kellett volna terveznie, ami elég meredek. Mi van, ha rosszul lesz vagy elcseréli a poharat pl. anyósoddal!? Túl kockázatos és ha így is van senkinek se tűnt fel addig,hogy drogos vki(véletlen senkinél sincs ilyesmi)!?

A “bizonyítékok”!? -hát, ha nekem valami nem tetszik nem felvételeket készítek, elemzek!? Valószínűleg anyósod szokásához híven Lacit fényezte, a barátnője ezt végig hallgatta és miután köztetek sem volt minden rendben “veszélyben” érezte magát. Nem szép dolog, főleg egy nőtől ez az állapot, de egyszer megbocsátható(szerintem). Átlépte a határt, de véleményem szerint kizárt a megcsalás. Ti beszéljétek meg a dolgot, mert se anyukája, se Laci, sem az akkor tétlenül néző párja se volt beszámítható.

Anyós viselkedésére viszont ki kell találni valamit, mert így mérgezi a kapcsolatotokat!

2023. júl. 21. 06:05
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen paraszt bulikkal ez a baj. Anyósod nem szeret, a feleséged meg másra vágyik. A Laci a pincében szerinted mit csinált a "feleséged Dél"? Te egy felszarvazott férj vagy.
2023. júl. 21. 07:34
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Meg àm,és ezt kamuzza hogy nem emlékszik ennek itt a vége....
2023. júl. 21. 07:56
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Bármi is történt,nem az a lényeg,hanem hogy ti ketten

mit akartok vele kezdeni..

Ha mindketten szeretitek egymást,tovább kell lépni,

már csak a gyerek miatt is érdemes,

a kedves mamát meg nagy ívben kerülni,lacival együtt.

Nekem már ott bukott volna a sztori,hogy a nejem el megy

nélkülem az anyjához ünnepelni..Az én páromnak én legyek már

a legfontosabb személy az életében,ne az anyja ,apja pereputtya..

Ezt is érdemes esetleg megbeszélni...

2023. júl. 21. 10:23
 15/29 anonim ***** válasza:
74%

#14!

Ha a felesége szerette volna, nem teszi azt amit. Utána meg sirankozik hogy nem tudja mi történt. Dehogynem tudja, csak így sajnáltatja magát. Olcsó ribizli az asszonyod.

2023. júl. 21. 10:55
 16/29 anonim ***** válasza:
39%

15-ös,te erről semmit nem tudhatsz,mivel nem ismered őket,

a kapcsolatukat,a családjukat.Fölösleges ilyen általánosságokat

ki böfögni magadból..A megcsalás lehet ezer féle, és lehet ezer

oka..És képzeld, még szeretni is szerethetsz mást mellette.

Majd egyszer talán meg tapasztalod, vagy nem.Egyébként is idő

kell ahhoz is,hogy a felesége fel dolgozza ami történt,

addig másnak se tud beszélni róla, amíg önmagában nem tisztázta.

2023. júl. 21. 11:03
 17/29 anonim ***** válasza:
59%

Igen, megcsalt. Ez nyilvánvaló. Amikor én ehhez hasonló helyzetbe kerültem nővel, abból mindig dugás lett. Laci exbarátnője sem véletlenül szakított, Laci sem véletlenül elérhetetlen, az asszony sem véletlenül viselkedik furcsán. Azt, hogy nem emlékszik, csak mondja, egyébként Laci szépen becserkészte, elcsábította, majd megfektette a pincében, most pedig próbálja menteni a menthetőt, hátha vagy akkora palimadár. Ennél sokkal enyhébb jelek is utalnak a félrelépésre, itt meg kb. az arcodba lett nyomva.

Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy ez semmi, meg hogy bocsásd meg a megcsalást. Neked is, és egyébként a gyerekednek is (már csak a megfelelő minták kialakítása végett) az most a legfontosabb, hogy kiállj magadért, hogy ne hagyd magad.

2023. júl. 21. 13:34
 18/29 anonim ***** válasza:
36%

#16!

Szerintem teljesen igaza van az előtted írónak.

Amit te írtál az nem szerelem, nem szeretet. Semmi érzés nincs a nőben a férfi felé. Te ha így járnál, párod ezt tenné a hátad mögött, ezzel a silány dumával vigasztalnád magad? Be venné a párod ezt a kifogasodat?

Neked sem volt életedben egy normális kapcsolatod.

2023. júl. 21. 16:30
 19/29 anonim ***** válasza:
42%
10-es: 5-ös és 6-os voltam - nem húznám karóba ha férfiról lenne szó, akkor sem. Eléggé megengedő vagyok bizonyos dolgokban, és szerintem ez tipikusan egy olyan történet, ami ostobaság volt, meg kell beszélni, de túl kell lépni rajta még ha konkrétan történt is valami. Mint írtam _engem_ inkább az anyós vs férj vitában az anyós mellé állás zavarna jobban (ha ez rendszeres és valóban az az oka a vitának, hogy az anyós szerint a férj nem elég jó - na _ez_ zavarna házastérsként, hogy nem mellém áll a férjem/feleségem, és _ez_ a kérdés nem lett már régen rövidre zárva).
2023. júl. 21. 17:34
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem ismertél rá a feleségedre,mert eddig senki nem küldött neked róla így videót. Melletted persze hogy másképp viselkedik. Most előjött belőle egy olyan énje,amit előled rejteget.

Azt én nem tudhatom,hogy megcsalt e,de ha a videót küldő lány szakított a lacival,akkor valszeg igen.

2023. júl. 22. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!