Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem?
Szerintem Laci becserkészte a feleségedet,akit azért biztosan nem kellett sokáig fűzni,amihez még a kedves nagymama is asszisztált...
Szép család...
Valószínűbb, hogy túl sokat ivott, rád mérges volt, Laci kedves volt és szépeket mondott neki, talán még egy csók is elcsattant a pincében. Lehet, hogy tényleg nem emlékszik, lehet, hogy emlékszik, csak szeretne, nem emlékezni. Butaság volt részéről, de ez szerintem nem egy olyan dolog, ami miatt válni kellene, láthatóan ő is szarul érzi magát, és tudja, hogy nagy ostobaságot csinált. Az érthető, hogy dühös vagy, próbáljátok meg mielőbb tisztázni. Kislányodnak meg lehet mondani, hogy anya és apa összeveszett egy felnőttes dolgon, most mindketten mérgesek, szomorúak, sajnos most egy kis ideig ezen biztos fognak még vitatkozni, de hamarosan rendben lesz minden.
Már ha úgy egyébként rendben van a kapcsolatotok.
Mert inkább itt az a baj, hogy anyósod kapcsán nem veled áll egy platformon, mert onnan indult az egész történet, hogy összevesztél anyósoddal, nem maradtál és emiatt ő ennyire durvág berágott és berúgott (haha). Ezt kellene rendbe tenni köztetek, mert hosszú távon ez problémákat fog okozni, hogy minden anyós-vő konfliktusnál ti ketten is összevesztek (csodálkozom, hogy még eddig nem volt nagyobb összezörrenés - vagy volt?).
Attól mi lesz jobb hogy rágod magad? Egy megcsalás nem a világ. Majd ha túl leszel az ötödiken rájössz hogy vannak fontosabb dolgok is az életben.
Mások harmadik pasival dugatják az asszonyt te meg egy ilyen kis semmiségen agonizálsz? Engedd el a dolgot.
Szerintem sajnos megcsalt teged Lacival. Sajnalom.
Valj el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!