Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A főnököm férje kikezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnököm férje kikezdett velem....mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 éve egyedülálló anyuka vagyok. Nagyon élvezem, szeretek egyedül lenni. 1 éve váltottam 15 év után munkahelyet, mert ott kiégtem. Találtam egy szuper helyet. Nagyon jó fizetéssel, nagyon szuper munkatársak és tündéri, empatikus főnökkel. A nő nagyon jó fej, gyönyörű, csinos, talpraesett, sikeres, vicces. Nagyon szeretem és össze teszem a két kezem, hogy ilyen a felettesem.

10+ éve férjnél van, van egy 10 éves körüli gyerekük.

Egy hete grillpartyt szervezett a főnök a házába, hogy meg köszönje nekünk az egész idáig kemény munkánkat. Voltunk kb. 20an. Ki sem öltöztem, nem tettem ki semmim, nem is foglalkoztam a férjével, mert amúgy se jön be mint férfi, meg hát tabu. Meg se fordult a fejembe ehhez hasonló dolog...

Be vittem a poharakat a nyári konyhába és pont bent volt a férje. Le tettem a poharakat az asztalra, ahogy hátra léptem, ő mögém állt és hátulról súgta, hogy nagyon jól nézek ki...és nagyon hozzám símult, utána esett le, hogy szerintem azt is oda nyomta....először megköszöntem zavaromba, majd kint elfogott egy rossz érzés, hogy basszus ne. Onnantól folyamatosan figyelt, bárkivel beszélgettem. Eltelt egy fél-1 óra megint be mentem a nyári konyhába, de most be zártam az ajtót, mert a macskától zárni kellett. Ha bezárod az ajtót, egyáltalán nem lehet belátni. Majd jött a férje is. Mondta, hogy nagyon jól nézek ki, tetszek neki és közelebb jött. Ki akartam térni előle, de bele csípet a hátsómba...

Na én ott elköszöntem és haza jöttem...

Azóta nem térek magamhoz. Sőt be is jelölt fbon, én meg töröltem.

Mi a fenét csináljak? Végre megtaláltam az álom melóm, két gyerekemmel egyedül tudok boldogulni anyagilag. Erre ez a mérhetetlen f*sz bekavar. Ha el mondom a főnök asszonynak, tuti ott lesz vége a munkának, még ha nem is én voltam a "ludas". Ha nem mondom, akkor teljesen szét mar a tudat, hogy őszinteséget kért a főnök tőlünk mindig. És én az is vagyok, próbálok lenni mindenkivel.

Mit csináljak ilyen helyzetbe?

2023. júl. 7. 07:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el. A csávó közeledését meg a továbbiakban is kerüld.
2023. júl. 7. 07:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb, ha megint próbálkozik megmondod neki, hogy köszönöd a kedves szavakat, de ne simuljon, se ne fogdosson és kellemetlen a helyzet. Ha utána is csinálja, akkor szólj a főnöködnek.
2023. júl. 7. 07:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el, mert bár n vagy hibás, el akar majd távolítani a gyökér közeléből. Ha a férje nem része a cégnek, és nem vagy egyébként vele munkakapcsolatban, kerüld a vele való kettesben maradást. Neki pedig határozottan meg kellene mondanod, (ha újra próbàlkozik), hogy még egyszer ne próbáljon hozzád érni, es amit csinál, az szexuális zaklatás, úgy érzed, most erre fel kell hívnod a figyelmét. Ha durvulna a helyzet, és nem áll le, vagy megpróbál tovább menni, és te ezeket a szitukat nem tudod elkerülni a munkád során, akkor el kell mondanod a főnöködnek. Kezdd úgy neki, h tudod, hogy erre rámegy a munkád, de tudnia kell egy fontos , és számodra nagyon kellemetlen, ijesztő és megalázó dologról.
2023. júl. 7. 07:59
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Ez a pasas egy gyökér! Egy hibát követtél el, hogy nem oltottad le határozottan! Egy dolog, hogy próbálkozik, de ez egy primitív pofátlan f.sz! Nagyon le kell oltani az ilyet, hogy a kedve is elmenjen legközelebb. A főnöknek nem szólnék most, bukjon le mással ne veled. A magánéletet ne keverjük a munkával. Sőt őszintén én bent kifogástalanul elvégezném a munkámat, de a magánprogramokból, ott ahol a férje is jelen van, kimaradnék.
2023. júl. 7. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként ha ettől a kérdező munkája menne rá, akkor az a munkahely is megéri a pénzét a főnökkel együtt! Ha az én férjem csinálná egy egy kolléganőmmel, akkor nem a kolléganő repülne attól tartok.
2023. júl. 7. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Semmiképpen se mondd el. Ne csinálj semmit, felejtsd el. Igazából semmi nem történt.

Valszeg a pasi másokkal is kikezd, és valszeg a főnököd is tudja. A hazassaguk nem a te problémád.

2023. júl. 7. 08:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem lesz nagyon vele kapcsolatom sehogy sem. Mert nem dolgozik a cégnél, meg messze is laknak. Évente 1x szokott ilyet rendezni otthon nála. Hát ha kiderülne, nem biztos, hogy ki rugna, nem is erre gondoltam. Hanem a kellemes légkör köztünk mnek annyi lenne :(
2023. júl. 7. 09:05
 8/12 anonim ***** válasza:
6%

"nagyon hozzám símult, utána esett le, hogy szerintem azt is oda nyomta"

Hat pedig az olasz stylist szerint ilyet csak a ronda incelek csinalnak, nem a csalados ferfiak....

39F incel

2023. júl. 7. 09:05
 9/12 anonim ***** válasza:
14%
Igen, szép kis mese, ilyesmit valami Éva-magazinban lehet inkább olvasni, ahol tobzódnak a kidobott nők, egy mai meetoo-s világban, főleg egy főnöknőnek, hogy ilyen férje legyen....kb abszolút nem áll össze a kép.
2023. júl. 7. 09:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló szituban. Mondd meg a pasinak, hogy nem akarsz tőle semmit, álljon le. Ha elsőre nem érti, akkor mondd meg, hogy ha nem áll le, akkor szólsz a feleségének.

Nálam szerencsére elég volt az első fele is. Onnantól a főnököm férje hozzám se szólt, de igazából nem volt (annyira) bunkó. Évi egyszer, amikor összefutottunk, simán ki lehet bírni.

2023. júl. 7. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!