Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem, de közben szereti a feleségét?
Hozzá tenném néhányszor cseteltünk, nem akartam tőle semmit.
Ő írt rám, elmesélte milyen rossz a kapcsolata a feleségével. Szex sincs, vitatkoznak stb... ő nagyon szereti a feleségét, de hiányzik neki az amit otthon nem kap meg, boldogtalan. Meg szeretne ismerni.
Egy idő után már nem írtam neki.
Az egészben azt nem értem mit szeret a feleségében ha az kutyába se veszi őt , illetve másnak udvarol.
A legtöbben ezzel a dumával próbálnak szeretőt találni. Aztán ha terhes lesz a nő, akkor az csak 5 perc tévedés volt részegen...
Ha tényleg olyan rossz lenne a kapcsolatuk otthagyná
Ezt azert mondják hogy véletlen se reménykedj abban hogy ki fog lépni. Vagy vállalod a szerető ooziciot vagy nem.
Nem akarják azzal fárasztani magukat hogy a szexoartner majd szerelmeket vall meg többre akarna pályázni.
Ez egyfajta leoltás tisztázza a határait a masiknak hol helye.
Gerincre vágna,így ezzel a vezércsellel szeretne becsalogatni az ágyába.
Persze ilyenkor anyu otthon csúnya és gonosz,természetesen nincs szex,hát persze,hogy nincs...Te pedig az Univerzum hercegnője vagy.
Tudod,hogy meddig?!Ameddig meg nem kap.Az első pár hónapban a fenekedet is kinyalja,akár szó szerint.Aztán telik-múlik az idő és lassan azt is kegynek érzed,ha felveszi a telefont.
A férgek már csak ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!