Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Változott a hozzáállásod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változott a hozzáállásod a hűséghez miután megcsaltak téged?

Figyelt kérdés

A kérdés azokhoz szól, akiket korábban megcsaltak, és utána ők kerültek a harmadik fél helyébe. Tehát valaki veled csalta meg a párját. Mit gondoltál a megcsalt személyről? Sajnáltad mert már tudod milyen érzés? Vagy teljesen hidegen hagyott pont azért mert veled is megtették?

Olyanok is válaszolhatnak akik még nem voltak harmadik szerepben de már megcsalták őket. Ti mit tennétek?

2023. jún. 30. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Engem csalt az exem. Én viszont még nem voltam szerető és nem is leszek.
2023. jún. 30. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Nem lennék szerető, nem vagyok patkány. Plusz magamra nézve is megalázó lenne.

Én sosem bíztam senkiben 100%-ig, így az sem viselt meg, mikor megcsaltak. Ő szegénységi bizonyítványa.

2023. jún. 30. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
Volt hogy megcsaltak, onnantól én is feladtam a hűség-elvemet!
2023. jún. 30. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

2 exem megcsalt. Túltettem magam rajta, de annyiban változott a hozzáállásom, hogy már el se gondolkoznék azon, hogy esélyt kapjon utána az aki megcsalt. Fiatalon, bután még őrlődtem rajta egy sort, na ilyen többet nem lesz :)

Szerető sose voltam, nem is lennék. Lenézem az összes olyan szutykot, aki belemegy egy ilyen viszonyba és van gusztusa egy hűtlen, féreg emberhez.

2023. jún. 30. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Még kevésbé tartom elfogadhatónak, hiszen már átéltem, hogy milyen fájdalmas. Szerető meg sose lennék, annál többre tartom magam.
2023. jún. 30. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább érdektelen lettem, de továbbra sem vágyok szerető lenni.
2023. jún. 30. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Igen, változott. Azóta senkiben nem bízom meg 100%-ban.

Szerető nem lennék.

2023. jún. 30. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Korábban előfordult, hogy a kapcsolat végén csaltam, majd szakítottam rá pár napra. Aztán visszakaptam kamatostul, az exével csalt a srác a kapcsolat elejétől a végéig és szerelmes is volt belé, belém soha. Na azóta a világ legundorítóbb dolgának tartom a hűtlenséget. Soha nem csinálnám még egyszer. Arról is változott a véleményem, hogy mi számít megcsalásnak. Korábban flörtöltem, táncoltam bulikban mással, lelkiztem más srácokkal, fiú barátokkal napi szinten chateltem és ha olyan párom volt, aki nem szívesen chatelt, akkor a barátokkal többet. Lájkoltam képeket stb (nem ismerősökét). Ma már úgy gondolom, ezek se férnek bele. Legyen mindenkinek a párja az, akivel tudatja, hogy szexuálisan vonzódik hozzá, akivel intimen érintkezik és akivel a legtöbbet beszél.
2023. jún. 30. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
Ja és szerető sem lennék. Csókba és egyéjszakásba korábban belementem párszor foglalt (nem házas) palikkal, akiknek rossz volt a kapcsolatuk. Nem érdekelt engem a lány, akkor éppen vágytam a srácra és ez érdekelt. De már nem tennék ilyet soha és ezt is gáznak tartom.
2023. jún. 30. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Én ismertem a fájdalomnak a legintímebb részét is. Még is volt olyan, mert ismertem mindkettejüket. Tudtam milyenek. Tudtam, hogy csodát teremthetünk, míg a másiknak nem kell fájdalmat okozzunk miközben a kapcsolatok igazsága és szépsége megmarad magas minőségben még ha nem is teljességben( amit nem én kezdtem).
2023. jún. 30. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!